Marinovaná bizoní jatýrka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 266 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2015 11:29
28. 2. 2015 11:08
28. 2. 2015 10:53
28. 2. 2015 09:35
28. 2. 2015 09:31
28. 2. 2015 09:11
28. 2. 2015 07:23
28. 2. 2015 00:18
27. 2. 2015 23:11
maiva: Ano, vařím ráda s vínem, protože maso po naložení je křehčí a chutnější.. Snad to nevadí, on se totiž alkohol vyvaří, chuť zůstane
27. 2. 2015 22:22
27. 2. 2015 22:21
Má to nějaký vliv na zdraví nebo máte vinohrad. Důležité je, že Vám doma chutnalo
27. 2. 2015 20:08
27. 2. 2015 18:50
27. 2. 2015 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 37 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 41 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kde koupit bizoní maso játýrka bizoni játra na cibulce kde koupit bizonni na maso přírodní jatyrka játra z bizona bizoni maso pokrmy z bizoního masa jižní čechy bizoni licka bizoní játra uprava jater z bizona bizon indický
Suroviny: játra hovězí, koření hřebíček, vločky chilli, pepř, víno červené suché, sůl, mouka, olej
Marinovaná bizoní jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2z4
14 názorů