Drůbeží játra na cibulce

pelda Kuchařka:

Pokrmy z vnitřností 10 názorů

54

Suroviny

500g drůbežích jater
2 cibule
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme pokrájené cibule, osmahneme a pak přidáme pokrájená játra. Osmažíme, nakonec osolíme. Podáváme s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drůbeží játra na cibulce

  • Milan R. Milan R.(neregistrovaný)

    Jednoduché,rychlé,chutné prostě vynikající.:-K

    Odpovědět

  • vaclava gregrova vaclava gregrova

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Sejk: jo, a ešte masoxy, bujóny, Vegetu, polievkové korenie...a moment, nebude tam nakoniec tá pečeň zbytočná?!? Vyhodiť ju von ! :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Sejk Sejk(neregistrovaný)

    co třeba přidat slaninu (špek) worchester, sojovku, trochu dijonské hořčice atd... tohle je dost chudý..

    Odpovědět

  • Terka Terka(neregistrovaná)

    tohle je fakt víborný recept:-D

    Odpovědět

  • tatarkový tatarkový(neregistrovaný)

    A co teprve s tatarkou, to je bašta:yes:

    Odpovědět

  • Hanz Hanz(neregistrovaný)

    Anabelo, Anabelo - méně času v kuchyni a více u knihy ;-)

    Odpovědět

  • petra petra(neregistrovaná)

    tak to je namka.....;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    :-p:yes::yes: Tak tohle jsem taky přehlídla, já mám játra fakt ráda na všechny způsoby a tohle vypadá moc dobře:-p

    Odpovědět

  • Anabela Jirouskova Anabela Jirouskova(neregistrovaná)

    Jatra na cibulce jsou vynykajici,jsou take zrdava,ale nesmi se to prehanet...:-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo