Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala před lety od rodinného přítele, který se pohybuje buď v lese - to vyžaduje jeho povolání, nebo v kuchyni u sporáku - to vyžaduje manželka, děti i návštěvy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2017 17:51
12. 12. 2017 17:30
13. 12. 2015 05:55
12. 12. 2015 20:31
18. 6. 2013 12:56
24. 2. 2013 15:18
1. 3. 2012 20:34
29. 2. 2012 19:26
28. 1. 2012 19:37
9. 8. 2009 11:54
9. 8. 2009 10:25
7. 2. 2009 12:40
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob
7. 2. 2009 10:42
7. 2. 2009 10:06
6. 2. 2009 22:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 6 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 56 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 4 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 5 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: marináda na divočáka marináda na srnčí maso recepty na zvěřinu marináda na divočinu marináda na srnčí recept na zvěřinu naložená zvěřina nalev na zverinu marináda marinování zvěřiny marináda na kančí maso marinády na divočinu marinády na srnčí marinády na srnčí maso marináda na maso maso z divočaka a jeho úpravy divocak marinada marináda na svíčkovou recept na marinadu srnčí marináda
Suroviny: podmáslí, ocet vinný, voda, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, jalovec, cibule, zelenina kořenová
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
21 názorů