Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kopřivová polévka II.

Mladé jarní kopřivy mají široké využití v kuchyni - hodí se jako příloha, do omáček i nádivek. Vyzkoušejte například tuto skvělou polévku, ve které kopřivy zjemníte smetanou a celou polévku provoníte libečkem.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 5. 2015 09:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 848 kJ / 681 kcal
Bílkoviny18,81 g
Tuky42,58 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy51,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Oblíbená jarní polévka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

7. 5. 2015 10:41

casino: :-)) Aha, pravda, vařit jsem ji nezkoušela. Tak třeba se někdy odhodlám :-8

casino casino

7. 5. 2015 10:37

zizala:
Smrdí? Jj, smrdí:-// Ale po uvaření už ne :-)
No, tedy spíše po uvaření a "vychucení" už neééé:-))

cathleen cathleen

7. 5. 2015 10:28

zizala: musím ji zkusit, aspoň v jedné, dvou porcích :-D a roste doopravdy všude - i proto jsem se těšila, že použitím v kuchyni její množství na zahradě malinko zredukuju:-p

zizala zizala (moderátorka)

7. 5. 2015 10:23

cathleen: :-)) Tak já tedy bršlici ne, i když jinak mám všechno jedlé planě rostoucí moc ráda. Ta mi smrdí a taky ji nenávidím, protože ta mrcha roste všude :-((:-((

cathleen cathleen

7. 5. 2015 10:10

casino: ne, ale bršlici mám v plánu - kamarádka z ní dělala "špenátovou" nádivku do vegetariánských lasagní a my jí (bršlice) máme plnou zahradu:-p

casino casino

7. 5. 2015 10:02

cathleen:
A špenát z naťové cibule, nebo z lebedy či bršlice (viz komentáře zde: http://www.labuznik.cz/recept/spenat-z-lebedy-zahr... jste už zkoušela;-):-))

cathleen cathleen

7. 5. 2015 09:22

sarkap: díky:-) A špenát z kopřiv jsi už zkoušela? Fantastická věc:-8

sarkap sarkap

7. 5. 2015 09:13

Polévka vypadá moc dobře a jelikož jsem si teď oblíbila jídla z kopřiv, musím dát bodíka :o)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kopřivová polévka nejlepší kopřivová polévka koprivova polevka s cervenou cockou kopřiva polevka kopřivová polévka s brambory polévka z bršlice a kopřiv recept na kopřivovou polévku kopřivová polé kopřivova polévka s bramborem kopřivova polévka s bramborami kopřivová polévka - recept koprivova polevka s brslici koprivova polevka se žampiony recept na kopřivovou polévka kopřivová polévka recept kopřivovápolévka brokolicová polévka s bršlicí koprvová polévka s bramborem polevka kopřivova s bramborem lebeda recepty

Suroviny: máslo, mouka hladká, cibule, vývar masový, sůl, pepř mletý, mrkev, brambory, kopřivy, smetana, ocet, vejce, libeček

TopRecepty.cz

Kopřivová polévka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2ZL

Naposledy jste si prohlédli