Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 17:10
Mám ještě od loňska a nezhořkl
14. 5. 2021 08:33
1974andrea: Já taky vyzkouším a zkusím dát olej před solí. Olej trochu uzavře porušené buňkové struktury sekáním a omezí působení kyslíku, možná to nezhořkne tak rychle.
13. 5. 2021 22:29
janatka: Ivet, tohle ti určitě nezhořkne. Hořké jsem měla to od Jany R. a to se vařilo.
13. 5. 2021 20:06
Tak já mám hotovo a jsem zvědavá jestli to zhořkne. Když jsem ochutnala, zdálo se to v pohodě.
13. 5. 2021 10:14
Určitě vyzkouším, letos je krásný a dokud je mladý bude to lepší. Měla jsem podobný problém s hořknutím u jiného receptu.
28. 7. 2017 22:50
Přečetla jsem si reakce a rady na libečkové maggi i polévkové koření, rozhodla jsem se využít pro začátek jenom libeček. Nakrájela jsem ho a povařila 15 min. Pak rozmixovala, vše v pohodě. Poté jsem dala 2 čajové lžičky soli a zklamání, už byl hořký...takže je mi to záhadou, že by to byla reakce se solí??? nechápu souvislost...
18. 6. 2017 14:26
Já zase používám libeček jen tu nat do polévek,do brambor když vařím i do guláše a je to moc dobré.
19. 5. 2015 11:19
Jana Remkova: to je prima, že ti to nezhořklo
19. 5. 2015 11:15
spagetka: A Ladi, 1 skleničku už mám vypotřebovanou!!! A super to bylo
19. 5. 2015 11:14
Holky, já jsem dala čerstvou a hodně mladou majoránku, možná ještě neměla ani tu chuť, co by měla být. Hořké jsem to fakt neměla, ale příště, podle toho, co slyším, ji raději asi nedám! . No, tohle je taky super, Andreo
19. 5. 2015 11:03
No holky, po těch vašich experimentech zůstanu u nasekaného do mrazáku
19. 5. 2015 08:13
1974andrea: já nevím, fakt jsem to neměřila, ale 15 minut? Hele, až budu dělat, tak si lépe všimnu času.
19. 5. 2015 08:02
spagetka:Za tak krátkou dobu by ti to nemohlo pustit tolik chuti, to je jako bys dala libeček na závěr do polévky
19. 5. 2015 07:51
1974andrea: Já ještě doplňovala, tys mi tam skočila . Já si nevšimla té doby vaření u J.R., ta doba 15 minut mi přijde ale fakt dlouhá. Já vlastně jen spařuju, nevařím doslova, tak mezi 3-5 minutami? asi tak nějak...
19. 5. 2015 07:50
spagetka:Jana už to ochutnala, psala jsem jí to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 45 minutami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 3 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 5 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 6 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit libečkové pesto. Oblíbená zahradní rostlina výborně ochutí polévky, guláše i karbanátky
Domácí přírodní maggi: Jak je vyrobit z libečku snadno a bez námahy? Zabere to pouhých 5 minut a výsledek je perfektní
Jak připravit libečkové maggi? Báječně nahradí kupované polévkové koření
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů