Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné koblížky z DP

Domácí pekárna vám pomůže usnadnit přípravu kynutého těsta na masopustní koblížky. Po usmažení jsou krásně jemné a naplnit je můžete vaším oblíbeným džemem a jisté je, že sklidí úspěch u všech vašich strávníků.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby práce domácí pekárny

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby práce domácí pekárny)

28. 3. 2009 10:47

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 613 kJ / 2 537 kcal
Bílkoviny71,86 g
Tuky49,30 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,32 g
Sacharidy430,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle jsem dělala z poloviční dávky a zadělávala hnětačem. Koblížky dělám menší o průměru 6 cm a ze zbylého těsta dělám synovi oblíbené uzlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mifina

9. 1. 2010 20:51

Teď jsem je dosmažila a hned teplé ochutnala, no jsou skvělé. Hned na ně pozvu moje tři kloučky vnoučky.:yes::-p Mirco díky, jsou super !

mirca75 mirca75

7. 10. 2009 17:17

Platinka:-)to jsem moc ráda,že chutnají:-8.Taky se na ně v brzké době chystám-u nás jsou vždy hned pryč:-p;-).

Platinka Platinka

4. 10. 2009 16:51

dekuji za recept;-).. zrovna se je chystam delat a to uz podruhe... maji uspech :-)

HankaPu HankaPu

29. 3. 2009 00:43

Mirčo, fakt pěkný, jak od cukráře...:-))ach jo, takhle v noci a ty chutě.... máš plusík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2009 21:58

vybusna, já běžně dávám půl kostky na půl kila. Popravdě, mouku většinou nevážím, všechno dávám od oka, jen tady to musím trochu upřesňovat, taky mám ráda recept upřesněný;-)

mirca75 mirca75

28. 3. 2009 11:42

Výbušná:-)vypadá to ale není.Dělala jsem už několikrát a vždy bylo těsto super jak z hnětače tak z DP.Škoda že nemám fotku z minula,dělala jsem z plné dávky v DP-těsto bylo jemné,nelepilo a dobře se s ním dělalo-vždy.Poprvé mě to taky zarazilo ale zkusila jsem a jsme doma vždy spokojení:-p:-p

vybusna vybusna

28. 3. 2009 11:20

nie je cela kocka drozdia na pol kilo muky vela?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblížky koblížky recept recept na koblizky recept koblížky koblišky koblížky jako od babičky recept plněné koblížky recepty koblížky kobližky z domácí pekárny recepty na koblizky koblížek jemné koblihy recept koblížky z trouby od hrušky recept na koblišky plnění koblížků koblížky plněné vyskoušene recepty na kobližky koblizky z dp koblížky z pekárny koblížky od hrušky

Suroviny: mouka polohrubá, droždí, cukr krupice, olej, mléko, žloutek, sůl, rum, marmeláda, olej, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jemné koblížky z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lO5j