Pomazánka z vepřové konzervy
Konzervu vepřového masa můžete použít i jinak než do rizota. Připravte si chutnou pomazánku, kterou mnoho z nás zná jistě z dětství, ať už od maminek či babiček. Kromě konzervy najdete v pomazánce i vejce, kyselé okurky a cibuli.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 645 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
Tuky | 68,26 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,18 g |
Sacharidy | 23,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Znám tuto pomazánku už od dětství, kdy nám ji připravovala maminka.
S čerstvým chlebem nebo rohlíkem a hrnkem čaje to je skvělá večeře, která příjemně zasytí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2012 15:23
18. 6. 2012 11:36
7. 5. 2012 11:39
4. 4. 2012 22:45
9. 2. 2012 20:13
Kdo chce hrubší dělejte ručně a kdo jemnou tak hodit všechno do robota
26. 1. 2012 09:28
10. 11. 2011 21:48
28. 9. 2011 17:48
26. 9. 2011 17:42
20. 9. 2011 11:25
7. 9. 2011 21:03
17. 8. 2011 16:14
tak ti dávám aspoň krásný 45.bod
14. 8. 2011 09:54
5. 8. 2011 11:53
24. 7. 2011 08:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami
Jak rychle nechat změknout máslo? Máme pro vás tři osvědčené vychytávky
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Další recepty
Tématické fráze: veprova pomazanka pomazánka z vepřového masa z konzervy recepty z vepřové konzervy pomazanka z veprovky vepřová konzerva vepřová konzerva recepty veprova konzerva recept recept z vepřové konzervy pomazanka z veproveho masa vepřová pomazánka recept pomazánka z vepřové vepřové maso z konzervy recepty masová pomazánka vepřové maso v konzervě recepty pomazánka z konzervy vepřového masa veprove konzervy pomazanka z vepř.konzervy pomazánka z vepřového masa v konzervě pomazánka z vepřového vepřové maso v konzervě
Suroviny: konzerva vepřová, vejce, cibule, česnek, okurky sterilované, paprika sušená sladká, sýr tavený, máslo, hořčice plnotučná, majonéza, sůl, pepř mletý
Pomazánka z vepřové konzervy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xG7q
78 názorů