Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vepřové konzervy

Konzervu vepřového masa můžete použít i jinak než do rizota. Připravte si chutnou pomazánku, kterou mnoho z nás zná jistě z dětství, ať už od maminek či babiček. Kromě konzervy najdete v pomazánce i vejce, kyselé okurky a cibuli.

Hodnocení receptu je 4,9 (132×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 4. 2009 22:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 645 kJ / 871 kcal
Bílkoviny38,95 g
Tuky68,26 g
Vláknina7,68 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,18 g
Sacharidy23,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Znám tuto pomazánku už od dětství, kdy nám ji připravovala maminka.

S čerstvým chlebem nebo rohlíkem a hrnkem čaje to je skvělá večeře, která příjemně zasytí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

29. 6. 2015 22:16

Kupujeme v Lidlu vepř.konzervu,moc nám chutnala,pomazánka se snědla na domácím chlebu,všichni chválili.:yes:

MarcelaPa

27. 5. 2015 17:05

Pomazánku jsem připravila včera k večeři. Mně osobně moc chutnala,:-) manžel chtěl raději jen konzervu na chléb. Za mě bodík.

Pouzina

21. 10. 2014 17:42

Pomazánka rychlá, jednoduchá a hlavně chutná...dávám bod:yes:

Alča

18. 10. 2014 20:48

Pomazánku jsme právě dojedli a je skvělá! Mile nás překvapila. Jen to sádlíčko z konzervy jsem nevyhodila, to by byla veliká škoda :yes::yes::yes:

Pepča

14. 9. 2014 11:45

Opravdu výborná pomazánka-ještě jsem přidal trošku listové petrželky a pažitky.

vlastaszokeova

30. 8. 2014 20:37

jajiti: Majolku® si můžete udělat sama. 100ml mléka, 200ml oleje (já dávám slunečnicový ), 1 lžičku hořčice, trochu soli, vše dáme do vyšší sklenice a ponorným mixérem 25 vteřin mixujeme a je hotovo !!!Vlasta szokeova

vlastaszokeova

30. 8. 2014 20:26

jajiti:Majolku si uděláš za 25 vteřin. 100ml mléka. 200ml slunečnicového oleje, 1 lžičku hořčice, trošku soli, vše se dá dohromady a tyčovým mixérem 25 vteřin umixujem a je hotovo !!!

Luu

30. 7. 2014 16:09

Pomazánka je skvělá i přítel chválil :yes::yes::-)

jandelicek

20. 7. 2014 16:51

právě jsem dodělala a je vynikající... :) jediná změna-dělala jsem z domácí konzervy, takže o to lepší... :)

bubutop bubutop

17. 7. 2014 21:00

výborná, bodík pro vás:-K:yes:

Jitka

18. 6. 2014 19:41

Dnes jsem ji dělala a nedala Majolku® a přidala 2 strouhane brambory vepřovou mám domácí pomazánka byla super
:-)

amalie

7. 1. 2014 18:12

:-):-p;-):-8:-K:-*:-D:-)):yes: je mooc dobra. chutnala i moji babicce.:-):yes::yes::yes::yes::yes::-K;-):-D:-))

AniCiz

4. 10. 2013 17:01

:yes::yes::yes:výborná:-*:-K:-K:-K

Petak Petak

26. 3. 2013 16:26

:-K:-K je moc dobrá díky

splitb

26. 8. 2012 23:35

moc dobrá,díky za receptík:-Kbodík už letí

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: veprova pomazanka pomazánka z vepřového masa z konzervy recepty z vepřové konzervy pomazanka z veprovky vepřová konzerva vepřová konzerva recepty veprova konzerva recept recept z vepřové konzervy pomazanka z veproveho masa vepřová pomazánka recept pomazánka z vepřové vepřové maso z konzervy recepty masová pomazánka vepřové maso v konzervě recepty pomazánka z konzervy vepřového masa veprove konzervy pomazanka z vepř.konzervy pomazánka z vepřového masa v konzervě pomazánka z vepřového vepřové maso v konzervě

Suroviny: konzerva vepřová, vejce, cibule, česnek, okurky sterilované, paprika sušená sladká, sýr tavený, máslo, hořčice plnotučná, majonéza, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pomazánka z vepřové konzervy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xG7q