Pštros na žampionech
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hraška je vynikající na bezlepkové zahuštění, samozřejmě se dá použít i klasická zásmažka, ale hraška je jemnější a lehčí. Jen je třeba ji nechat aspoň 20 minut provařit.
Délka vaření záleží na sporáku, je třeba, aby bylo maso měkké. Ze 300 gramů pštrosích steaků budou 2 hodně velké porce nebo 3 menší.
Jarní cibulka na talíři dodá jídlu vynikající chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2021 10:22
11. 1. 2021 18:10
11. 1. 2021 17:31
11. 1. 2021 17:31
4. 2. 2016 13:18
4. 2. 2016 12:37
4. 2. 2016 00:28
3. 2. 2016 22:12
3. 2. 2016 20:54
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..
3. 2. 2016 18:40
3. 2. 2016 17:14
3. 2. 2016 15:19
3. 2. 2016 15:17
3. 2. 2016 15:14
3. 2. 2016 14:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 12 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 7 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 8 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 8 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: pštros recepty pštros recept pečený pštros recepty ze pštrosa recepty z pštrosa steak z pštrosa vareni pstrosi kyta stejk z pštrosa pštros steak recept steak z pštros kuchařka pštros recepty se pstrosa recept na pstrosa recepty pštros kyta pstros pštrosí maso na žampionech recepty s pštrosa steak ze pštrosa recept medajlonky z pštrosa praha jidlo z pštrosa
Suroviny: maso pštrosí, cibulka jarní, žampióny, olej olivový, sůl, pepř, hraška
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
25 názorů