Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní ředkvičková polévka s ricottou

Začala ředkvičková sezóna a máte-li jich dostatek, zkuste tuto jemně pikantní krémovou polévku. Příprava je snadná a rychlá. Podávat můžeme s oblíbeným pečivem nebo krutony a zdravá večeře je na světě.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

22. 4. 2016 09:37

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 664 kJ / 398 kcal
Bílkoviny8,36 g
Tuky18,58 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy44,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ricotta polevka polevka z ricotty redkvickova polevka z listu recept na ředkvičkovou polévku ředkvičková polévka recept polevka z redkvickovych listu ředkvičkové listy polévka polévka s ricottou

Suroviny: ředkvičky, cibule, brambory, voda, bujón zeleninový, ghee, sýr ricotta, sůl

TopRecepty.cz

Jarní ředkvičková polévka s ricottou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/70B8