Džem z černého rybízu
Pokud máte přebytek černého rybízu, určitě z něj připravte tento skvělý džem. Má sladce pikantní chuť a nádhernou tmavou barvu. Využijete ho do moučníků nebo i jen tak na pečivo s máslem.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Množství na 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2016 21:38
24. 7. 2016 08:55
Jako hlavní fotka u receptu by mělo být hotové jídlo - vyměň si to, prosím
24. 7. 2016 07:58
24. 7. 2016 07:28
Rovnako je zbytočné dávať do ríbezlí želírovací cukor. Ríbezle obsahujú toľko pektínu, že je zbytočné pridávať ďalší, lekvár stuhne, aj keď by nechcel.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 8 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 1 hodinou
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 2 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 4 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 7 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 7 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 8 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 9 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: černý rybíz marmelada marmeláda z černého rybízu jam z černého rybízu černý rybíz zavarovani cerneho rybizu černý rybíz recepty marmelada z cerneho rybizu recept černý rybíz jam černý rybízový džem recept recepty z cerneho rybizu zavařování černý rybíz černý rybíz zavarovani dzem z černého bezu jam z černého bezu jam z rybizu vyvareni sklenic vyvareni sklenic v troubě černý ríbíz marmeláda marmeláda z černého rybízu bez želírovacího cukru marmeláda černý rybíz
Suroviny: rybíz černý, cukr želírovací, kyselina citronová
Džem z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqmm
4 názory