Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sirup z černého rybízu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 7. 2008 07:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie50 205 kJ / 12 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťava sa pridáva v malom množstve do vody na pitie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

5. 7. 2017 20:03

Milenisko: :-O:-O:-O Tak ja sa ospravedlňujem, majú to byť listy čiernych ríbezlí. Neide o preklep, ale chyba vznikla pri prechode na nový dizajn topiek pred časom, kedy externistky prepisovali slovensky zadané suroviny na česky písané. Nie je to moja chyba, napriek tomu ma to veľmi mrzí. :-K

Milenisko

4. 7. 2017 17:31

Doufám, že listy z černého bezu - nikoli z černého rybízu - nejsou překlep. Jelikož už se černý rybíz i černý bez(listy) vaří!:-?

spagetka spagetka

23. 5. 2016 07:26

Hana: Já myslím, že kvalitnější určitě bude sirup z bobulek než z květů, počkala bych si na ně. I na netu, co jsem koukala, tak jsou šťávy z plodů, z květů jsem nenašla.

tejaja tejaja

23. 5. 2016 06:39

Hana: Pani Hanka, v tom vám neporadím. Z jarabiny som nikdy nerobila, ale možno niekto poradí, kto robil. ;-)

Hana

22. 5. 2016 21:46

Mám dotaz: kvetou jeřabiny - myslíte, že je možné udělat sirup i z jejich květů?
Děkuji za odpověď.
:-)

MajaV

7. 7. 2015 09:39

Je zvláštní, že je stále kritizován jeden z těch málo lidí, kteří tady opravdu zkouší nové a občas i zvláštní recepty a zkušenosti pro ostatní popíše, což mi přijde velmi přínosné.

tejaja tejaja

7. 7. 2015 08:11

casino: Kto chce psa biť, palicu si nájde. Prajem vám vo vašom ironickom a urážlivom postoji voči ľuďom veľa úspechov. ;-)
Mimochodom, neviem, ako pre vás, ale pre mňa je oveľa prijateľnejší blbý recept ako blbý človek. ;-)

casino casino

6. 7. 2015 23:33

Ale dyť si vařte jak umíte…

tejaja:
Sama víte, že toto si ani neprskne, ale tý vaší sekundantce, co je tu za vařečku, to vysvětlovat nebudu
Přijde mi, že pomalu ztrácíte nadhled a glanc… už zde http://www.toprecepty.cz/recept/8010-nakladana-pap... jste byla poněkud nevrlá a tady teď, pokud byste chvilku počkala, tak jste mohla reagovat věcně na mé pokusničení a snad byste primitivně nesklouzla do osobní roviny. Z vaší poslední věty mám dojem, že si myslíte, že si naschvál vybírám vaše recepty. Mýlíte se. Vybírám k odzkoušení blbé (dle subjektivního názoru) recepty. Autoři jsou mi šumafuk…

1. Sirupu po uvaření podle rcp bylo 4,7 litru
2. Zkusmo jsem povařil zvlášť ve vodě jen listí; smrdělo to jako povařené kopřivy, ale v sirupu to cítit není
3. Jednu dávku jsem uvařil bez listí… Nepatrný rozdíl jsem poznal, ale jsem zvědav, zda to při ochutnávce pozná i mančaft
4. Pro mě je objevné to, jak málo černého rybízu (ať s listím, či bez listí) stačí k aromatizaci sirupu. Kdybych nevyzkoušel, neuvěřím… :yes:

casino casino

6. 7. 2015 23:29

cathleen:
No, je sezona zavařování..., zkuste si to. Mi vyšlo opravdu o 0,8 litru

spagetka spagetka

6. 7. 2015 17:20

tejaja::-D:-D:-D:yes::yes::yes:

tejaja tejaja

6. 7. 2015 17:08

casino: Var je odvtedy silnejší a slabší, odkedy sa plameň dá regulovať. Dajte to vrieť na úplne stiahnutý plyn a úplne najsilnejší a uvidíte ten rozdiel. Prajem príjemné upratovanie. :-D:-D:-D
Mimochodom, nechcete si liečiť mindráky iným spôsobom ? Vyskúšať neobvyklé kombinácie pri recepte, zvláštny recept, to áno, to rešpektujem,aj ja to robím. Ale vyberať si pravidelne na mušku nejaký recept a ...., to je už fakt choré. ;-)

spagetka spagetka

6. 7. 2015 10:43

casino: a vy neznáte pojem silnější nebo slabší var? :-O:-O:-O. Někdy to přece vaří tak, že to bublá, stříká všechno okolo (teda úklid této sladké směsi rozprskané z neuhlídaného hrnce mě ve snech děsí dodnes, ta lepkavost, binec, brrr:-D:-D) a nebo to můžete nechat jen jemně perlit, aby se prostě to vařilo jen lehounce a ne prudce.

cathleen cathleen

6. 7. 2015 10:01

casino: asi jsem to neobratně napsala - kilo rozpuštěného cukru v kapalině zvětší objem této kapaliny o 0,6 litru. :-)Tedy - mělo by, podle knihy o výrobě domácích nápojů (džusy, sirupy atd.)

casino casino

6. 7. 2015 09:58

cathleen:
Aha... Neééé.
Ale cosi mi říká, že je to fuk:-8
Tak počkám a znovu změřím.
Uvidíme:-)

cathleen cathleen

6. 7. 2015 09:46

casino: zcela rozpuštěný?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: černý rybízový recepty šťáva z černého rybízu černý rybízový sirup sirup z rybízu sirup z červeného rybízu sirup z rybízu recept šťáva z černého rybízu recept cerný bez recepty sirup z černého bezu sirup z černého bezu za studena sirup z bobuli černého bezu šťáva z rybízu recept recepty z rybizu rybíz sirup černý rybízový recepty sirupy černý rybíz štava černý rybíz marmeláda černý rybízovy sirup recept sirup z červeného rybízu recept výroba sirupu z rybízu

Suroviny: rybíz černý, rybíz černý, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Sirup z černého rybízu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V1z