Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,29 g |
Tuky | 49,69 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 523,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve vyšleháme celé vajíčko s cukrem, pak přidáme jogurt, rozpuštěné vychladlé máslo, mouku a prášek do pečiva.
Krok 2: Těto vlijeme na vymaštěný a vymazaný pekáč, poklademe buď méně nebo více nahusto rybízem (podle chuti) a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 30 min.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černorybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1DL
Moje poznámka
Černorybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1DL
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 7 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 9 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 10 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 11 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 19 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 19 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 19 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 19 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 19 hodinami
Tématické fráze:
buchta z černého rybízu,
buchta s cernym rybizem,
buchta s drobením,
buchta s rybízem,
jogurtová buchta s rybízem,
buchta s cerneho rybizu,
angreštová buchta,
buchty s rybízem,
buchty s černým rybízem,
přesnidávková buchta,
moučník s černým rybízem,
buchta z černým rybízem,
buchty z černého rybízu,
moučníky s černým rybízem,
koláč s černým rybízem,
černý rybíz recepty,
ribizovi kolac,
rychlá buchta s černým rybízem,
nepečená buchta s rybízem,
nepečená buchta s rybízem
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka polohrubá,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr krystal,
prášek do pečiva,
máslo,
rybíz
Komentáře (12)
Proč ten minulý čas?
Paní casinová mi, čertvíproč, vždy klade na srdce: "A kup ph mouku, ale enom VÝBĚROVOU!!!"
V KAUFU vedou mouku z Věrovan
Edit
Fčíl jsem mrkl na váš odkaz...
Jj, to je ona
https://www.mujnakup-ostrava.cz/Psenicna-mouka-pol...
Dala bych asi 400 g polohrubé a moc to neřešila.
Omluva
Našel jsem ten "svůj" rcp (toto běžně peču z hlavy)
Máslo tam sice nepřijde, anóbrž olej! 4 PL
Ale nerozumim vůbec těm moukám....
casino: Vaše varianta se mi líbí
Mám takřka stejný rcp (bez másla, ale zato 2 vejce
No, autorka píše "černý rybíz dle pekáčku", ale asi použila zdrobnělinku pro plech běžné velikosti cca 350 x 450 mm
OT
Oproti fotečce dávám rybízu 3x tolik
A drobenku
A v poslední době dávám do drobenky i žloutek