Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černorybízová buchta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

8. 7. 2009 20:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 917 kJ / 2 848 kcal
Bílkoviny70,29 g
Tuky49,69 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol401 mg
Sodík415 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy523,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

13. 6. 2021 22:53

zizala:
Proč ten minulý čas?:-)
Paní casinová mi, čertvíproč, vždy klade na srdce: "A kup ph mouku, ale enom VÝBĚROVOU!!!"
V KAUFU vedou mouku z Věrovan :yes::yes::yes:
Edit
Fčíl jsem mrkl na váš odkaz...
Jj, to je ona :-K

zizala

13. 6. 2021 20:49

Eja57: Polohrubá výběrová bývala dříve, je to mouka typ T 400. Bývala na lepší pečení (dorty a tak). Teď už ji vídám jen v malých sámoškách.
https://www.mujnakup-ostrava.cz/Psenicna-mouka-pol...

Dala bych asi 400 g polohrubé a moc to neřešila.

casino

13. 6. 2021 18:27

ad casino:
Omluva ;-(
Našel jsem ten "svůj" rcp (toto běžně peču z hlavy)
Máslo tam sice nepřijde, anóbrž olej! 4 PL :-8

magdalenka

13. 6. 2021 18:05

Eja57: jedna bude polohrubá, druhá hladká...:-D ja poznám len jednu polohrubú, ale my sme zahraničie, k nám to nedorazilo asi.

Eja57

13. 6. 2021 17:59

zizala: no což o to, plátek másla já beru jako 1 cm.
Ale nerozumim vůbec těm moukám....

zizala

13. 6. 2021 17:01

4 plátky másla je velmi obecná míra.

casino: Vaše varianta se mi líbí :yes:

casino

13. 6. 2021 16:06

satelit:
Mám takřka stejný rcp (bez másla, ale zato 2 vejce:-):yes::yes::yes:
No, autorka píše "černý rybíz dle pekáčku", ale asi použila zdrobnělinku pro plech běžné velikosti cca 350 x 450 mm
OT
Oproti fotečce dávám rybízu 3x tolik :-K
A drobenku:-! A na množství nešetřím :-)
A v poslední době dávám do drobenky i žloutek :yes:

satelit

13. 6. 2021 15:25

Prosím, doplňte rozměry plechu na kterém jste buchtu pekla. Děkuji.

Haninka83

30. 6. 2014 18:49

:-K

nee

13. 3. 2012 16:08

Lepší než bublanina, fakt dobrý, díky za recept.

Zdenička

10. 6. 2010 08:03

přesn ětakovou buchtu s rybízem jsem doma udělala a bylo to vynikající :-)

hvfgh

2. 5. 2010 12:15

to je podobné bublanině ne?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta z černého rybízu buchta s cernym rybizem buchta s drobením buchta s rybízem jogurtová buchta s rybízem buchta s cerneho rybizu angreštová buchta buchty s rybízem buchty s černým rybízem přesnidávková buchta moučník s černým rybízem buchta z černým rybízem buchty z černého rybízu moučníky s černým rybízem koláč s černým rybízem černý rybíz recepty ribizovi kolac rychlá buchta s černým rybízem nepečená buchta s rybízem nepečená buchta s rybízem

Suroviny: jogurt bílý, mouka polohrubá, mouka polohrubá, vejce, cukr krystal, prášek do pečiva, máslo, rybíz

TopRecepty.cz

Černorybízová buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1DL