Černorybízová buchta

bannna Kuchařka: bannna

Doba přípravy: 50 min. Moučníky , Řezy, Řezy s ovocem, bublaniny 4 názory

Suroviny

400 g bílého jogurtu
200 g polohrubé mouky pšeničné výběrové
200 g polohrubé mouky
1 vejce
200 g cukru krystalu
1 prášek do pečiva
4 plátky másla
černý rybíz dle pekáčku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve vyšleháme velé vajíčko s cukrem, pak přidáme jogurt, rozpuštěné vychladlé máslo, mouku a prášek do pečiva.

  2. Těto vlijeme na vymaštěný a vymazaný pekáč, poklademe buď méně nebo více nahusto rybíz(podle chuti) a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 30 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Černorybízová buchta

  • Haninka83 Haninka83

  • nee nee(neregistrovaný)

    Lepší než bublanina, fakt dobrý, díky za recept.

    Odpovědět

  • Zdenička Zdenička(neregistrovaná)

    přesn ětakovou buchtu s rybízem jsem doma udělala a bylo to vynikající :-)

    Odpovědět

  • hvfgh hvfgh(neregistrovaný)

    to je podobné bublanině ne?

    Odpovědět

Tématické fráze: buchta z černého rybízu buchta s cernym rybizem buchta s drobením buchta s cerneho rybizu jogurtová buchta s rybízem buchta s rybízem angreštová buchta buchty s rybízem buchty s černým rybízem přesnidávková buchta moučník s černým rybízem buchta z černým rybízem buchty z černého rybízu moučníky s černým rybízem koláč s černým rybízem černý rybíz recepty ribizovi kolac rychlá buchta s černým rybízem nepečená buchta s rybízem nepečená buchta s rybízem

Zapomněl/a jsem heslo