Roštěná na cibuli
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávala jsem s opékanými, předem vařenými bramborami, (ale lze i s dušenou rýží) a salátem z polníčku s hořčicovou zálivkou (prošlehat lžičku dijonské hořčice, vinný ocet, olivový olej, pepř a sůl).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2016 10:25
Mam zato, ze je rozdiel medzi rostenkou a roastbeefom....minimalne v ponimani ceskej a slovenskej kuchyne. Tu bola jasne definovana rostenka, ktora minutkou prisne nie je ani nahodou ...... Ako vidim trolling sa preniesol uz aj na topky....a v tomto vidim zase tragediu ja.
11. 9. 2016 18:02
aknel1: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo
11. 9. 2016 14:51
Krása
10. 9. 2016 11:05
Recept mě inspiroval. Udělala jsem jídlo podle něj, jen jsem po zatažení nechala maso a cibulku podlité vývarem dusit v pomalém hrnci. A opečenými cibulovými kroužky a smaženými bramborovými dukátky to bylo výborné.
9. 9. 2016 19:06
Moc hezky upravené, recept se mě líbí Parádní fotka
9. 9. 2016 17:24
casino: souhlasím s vámi a proto nepíšu jenom bych vás opakoval a to je zbytečné.
9. 9. 2016 15:37
Krásná
9. 9. 2016 14:06
9. 9. 2016 08:43
Dolcevita maso nedusí, beru toto tvrzení zpět.
9. 9. 2016 08:23
zizala: máš recht
9. 9. 2016 08:22
casino: I Sandtnerka píše, že je lepší maso podusit, když si nejsme jisti kvalitou, než předložit maso tvrdé .
9. 9. 2016 08:19
casino: Nenapadlo mě hledat u Rakušanů, měla jsem za to, že jde o český recept, stejně jako španělský ptáček či ruská vejce. Minutku z u nás prodávané roštěné jsem zkusila několikrát, škoda peněz a úsilí, vždy vznikla podešev. Proto maso raději dusím. Maso dusí i Dolcevita, jejíž kuchařská autorita je neoddiskutovatelná, dokonce na cibulovém základě, pokud jsem dobře četla. Těch verzí na netu je moc a několik hodně mizerných, dokonce ani s verzemi, které jsou na Labužníku, nesouhlasím, nebo jen částečně.
Můj recept se liší právě tou křupavou cibulí navrchu, jak jste ráčil podotknout, které je zase typická pro tu roštěnou z Vídně
Můj recept se liší právě tou křupavou cibulí navrchu, jak jste ráčil podotknout, které je zase typická pro tu roštěnou z Vídně
9. 9. 2016 08:14
casino: proč tragedie? Vždyť fakt každý má právo nazvat si recept jak chce, pokud vím, děje se to tak na všech vařících webech Že to je někdy nesmysl je jiná věc.
9. 9. 2016 07:58
zizala:
Koukám, že jste pozměnila název z "Vídeňských roštěnek" na "Roštěná na cibuli à la vídeňská" Tragédie TOP je v tom, že název receptu si může dát každý jak se mu zlíbí...
No, odhlédneme-li od toho, že VÍDEŇSKÉ roštěnky jsou MINUTKA, (mám pokračovat, nebo stačí naznačit tak v čem se, prosímsakra váš rcp liší od tradičně dělaných klasických roštěnek, he?
Koukám, že jste pozměnila název z "Vídeňských roštěnek" na "Roštěná na cibuli à la vídeňská" Tragédie TOP je v tom, že název receptu si může dát každý jak se mu zlíbí...
No, odhlédneme-li od toho, že VÍDEŇSKÉ roštěnky jsou MINUTKA, (mám pokračovat, nebo stačí naznačit tak v čem se, prosímsakra váš rcp liší od tradičně dělaných klasických roštěnek, he?
9. 9. 2016 06:09
casino: Moc nechápu, ale jsem přístupna poučení Ostatně ve Vašem podání jsem nikde tu správnou vídeňskou roštěnou nenašla.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 26 minutami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 29 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Napalsko uvařila před 45 minutami
Kuřecí krém s medvědím česnekem
AKlacanova uvařila před 54 minutami
Kefírový koláč
jubull uvařil před 1 hodinou
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 11 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: videnska rostena rostěná pecene roštěná na cibuli rostena jako minutka pecena rostena vídeňská hovězí roštěná roštěnky na cibuli pečené roštěnky pečený roštěnec pečená roštěnka videnska pečeně top recepty roštěná vídeňská roštěná s rýží vídeňská roštěná minutka roštěná minutka rostena s hranolkama recepty vídenská roštenatop recept minutky s nizkeho rostence vídeňská roštěná recept videnska rostena jako minutka
Suroviny: roštěnec nízký, cibule, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo, máslo, cibule, mouka hladká, olej
Roštěná na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0jN
36 názorů