Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
Krok 2: Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
Krok 3: Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
Krok 4: Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Krok 5: Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Zveřejněno 9. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Moje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá - recepty,
kapusta kadeřavá recepty,
klaso směs,
klaso kostky na čínu,
gnocchi recepty,
klasa na čínu,
spenatovej zavin z bylinkovou omackou,
klaso jako cina
Suroviny:
kapusta,
cibulka jarní,
sůl bylinková,
gnocchi,
olej řepkový
Komentáře