Andělské zvony
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 18 696 kJ / 4 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,33 g |
Tuky | 243,83 g |
Vláknina | 92,62 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 12,93 g |
Sůl | 31,17 g |
Sacharidy | 349,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč andělské zvony? Myslím, že to zní líp než minutkový segedín. Tak budu doufat, že Vám bude andělsky chutnat. Dobrou chuť. ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2020 15:52
21. 9. 2020 15:47
To vypadá moc dobře . Ukládám si
24. 8. 2017 09:44
Jova, to je fajné!!!
23. 8. 2017 20:02
cathleen: Super, díky moc
23. 8. 2017 19:10
V pátek přijedou mladí z dovolené, tohle tam určitě neměli!! A já - ? Mlask.
23. 8. 2017 17:19
Palecek: upravila jsem ti to - pokud to tak stačí a než jsem ti stihla napsat, jak na to příště, předběhla mě Nadja
23. 8. 2017 17:17
Palecek: nad názvem vlastního receptu je kolonka "UPRAVIT" - stačí kliknout a jsi v receptu, a můžeš upravovat podle potřeby. Tak ať se Ti daří!
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
23. 8. 2017 17:10
Ano, jak se to naučím opravovat opravím tu třetí část samozřejmě opravím, že zelí smíchat se směsí Andělské zvony je opravdu originální název ,který jsem našel v kalendáři. Minutkovým segedínem mi to nazvali kamarádi v práci co ochutnali.
23. 8. 2017 16:53
Palecek: dala bych si hned - mám ráda segedín a bramboráky též, ale ...... :
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 1 hodinou
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 2 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: andělské zvony z bůčku andělské oči recept recept andělské oči zavařování pod zvonem recept andělské vepřové plátky vepřové maso andělské oči zavařovaná paprika s cibulí adělské zvony +andělské olejem andelske plátky andělské panenky maso uteniny u zvonu andělske panenky jak na nê zavarovane kapie
Suroviny: bůček, zelí kysané, olej, cibule, paprika čerstvá červená, kapie červená, česnek, chilli paprika čerstvá, sůl, kmín celý, pepř mletý, koření grilovací, brambory, cuketa, česnek, majoránka, kmín celý, pepř, olej, sůl, vejce, mouka hladká
Andělské zvony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JnxK
9 názorů