jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Játrová paštika domácí

Játrová paštika domácí
nahoru
Játrová paštika domácí Játrová paštika domácí
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny
Počet porcí Počet porcí: 15 skleniček

Suroviny:

3 kg libového bůčku
30 dkg cibule (rozkrojit na čtvrtky)
1 kg jater

Postup přípravy receptu

Bůček rozkrojíme na menší kusy, prosolíme a pečeme 1 hod při 200 C s cibulí. Necháme zchladnout, umeleme na masovém strojku, přidáme 1 kg pomletých syrových jater. Ochutíme novým kořením, pepřem, paštikovým kořením, promícháme a plníme do 3/4 do připravených sklenic. Uzavřeme a sterilizujeme při 95 C 2 hod.

Poznámka

Použít červená víčka. Vyzkoušeno letitě, recept od maminky.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Játrová paštika domácí"

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.10.2012 19:59:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rreceptík vypadá báječně tak ho poprvé zkusím udělat, prosím zní to asi hloupě, ale je jedno jestli játra vepřové nebo kuřecí?smajlik jsou lepší kuřecí nebo vepřovésmajlikMoc děkuji už se nemůžu dočkat :)smajlik

autor: Kája K (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.09.2012 07:07:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept supersmajliksmajlik

autor: sindel.b
vloženo: 09.06.2012 12:59:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak dnes jsem opět udělala paštiku, 17 skleniček a tentokrát jsem do paštiky přidala trochu koňaku, zrovna byla při ruce Metaxa ******* smajlik kvalita. Paštika nemá chybu!!!!!!

autor: sindel.b
vloženo: 17.05.2012 22:02:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tahle paštika nemá chybu, už jsem ji dělala potřetí.Dříve jsem dělala trochu jinak,ale těžce se roztírala, tahle je fajn a je to tím,že se tam dávají ta játra syrová.Alespoň si to myslím smajlik Jen jsem si včera koupila mandličky,že je tam přidám a nakonec jsem na ně zapomněla smajlik

autor: VS (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2012 09:04:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím proč to zavařujete, sádlo ve skleničce vystoupí nahoru. paštiku plním do salámových střev a sterilizuji při teplotě 75-85°C asi 1,5h, po vychladnutí dám do mražáku třeba na půl roku.

autor: sindel.b
vloženo: 19.03.2012 13:29:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, včera jsem dělala paštiku játrovou od "heli3" a musím říct, že fakt dobrá. K ní byl včera ještě teplý chléb z místní pekárny, fakt mňamkasmajlik

autor: Lidus
vloženo: 04.03.2012 11:11:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikUděluji bodík, vyzkoušeno, jednoduché a hlavně výborné!smajlik Jen jsem nesehnala paštikové koření, tak jsem si ho odhadem vyrobila sama - nové koření, majoránka, česnek, bílý pepř, muškátový oříšek, květ, česnek, bazalka, zázvor (maličko) - všeho přiměřeněsmajlik. Zavařovala jsem do malých skleniček,pro jistotu, aby se dobře provařila játra.

autor: Anuš (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.12.2011 11:54:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na konci receptu je psán 1 kg jater

autor: Karel (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.12.2011 11:42:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jiřička:To je recept na játrovou paštiku?Kde jsou játra,diky

Jiřička:

autor: Titus Ž. (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2010 10:39:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také jí dělám a chutnala všem kteří jí jedly.Chtějí recept,tak jej rozdávám.Celkem vzato je to pochoutka.Když jde huba vandrem tak není nad chléb namazaný touto paštikou.smajliksmajliksmajlik

autor: Máťa (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.09.2009 15:24:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak nemlich tu samou děláme taky, ale játra uděláme zvlášt na cibuli a sádle ještě před mletím. Pak se to nemusí tak dlouho zavařovat a vydrží to i rok.

autor: vybusna
vloženo: 02.07.2009 10:23:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jiricka vdaka...vyskusam...ochutnam

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 10:21:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dlouho ne, ale je to opravdu moc dobré. Je to určeno spíše k přímé spotřebě. Já to uložím do lednice a běchem 2-3 dnů je to pryč. J.

autor: vybusna
vloženo: 02.07.2009 10:17:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jiricka...ako dlho to vydrzi....vidim, ze to nesterilizujes, preto sa pytam.

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 10:14:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Omlouvám se, ale zapisovala jsem si paštiku a pak jsem se nevrátila a recept jsem nevědomky napsala do této diskuze. Paštika se mi moc líbí, už je v receptech. Děkuji a nezlobte se. J.

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 10:07:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mletý pečený bůček. 1 kg bůčku, 2 velké cibule, palice česneku (čím víc tím líp), sůl, kmín. V pekáčku osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a česnek na plátky. Bůček nakrájíme na menší kusy, osolíme a okmínujeme. Pak jej naskládáme na osmahnuté lůžko z cibule a česneku, podlejeme a dáme péct. Po upečení necháme vychladnout, pak vše i se sosem pomeleme na masovém strojku a napěchujeme do nádoby s víčkem. Necháme ztuhnout a mažeme na chléb. Je to ňamka. J.

autor: jollka
vloženo: 02.07.2009 09:28:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

I za tento recept děkuji supersmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 02.07.2009 09:17:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbušná, momentálne asi nepridám, musím zistiť, či tu nie je a potom, akosi mi je zle...ale budem myslieť na teba, dobre? Kedysi som často vyrábala doma paštiky, pretože decká to mali radi a viem, že moje boli z akých surovín...a na stanovačkách to baštili ako divé.

autor: vybusna
vloženo: 02.07.2009 09:06:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka pridaj recept...

autor: magdalenka
vloženo: 02.07.2009 08:55:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vybušná, tak si sprav do malých pohárov! A sterilizuj o 24-48 hodín druhýkrát, kvôli botulizmu. Robím s cesnakom, pridávam korenie. A zo surového mäsa a surovej pečene, bravčovej alebo aj hydinovej...ale to už je vlastne iný recept...

autor: vybusna
vloženo: 02.07.2009 08:45:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tie jatra tam idu fakt surove?...velky pohar je pre mna vela, ale celkom vazne uvazujem, ze by som si domacu pastiku urobila.


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

játrová paštika recept zabíjačková paštika výroba domácí paštiky recept na domácí játrovou paštiku pastika recept jatrova pastika do sklenic paštika výroba domácí jatrove pastiky domácí paštika od babičky játrová domácí paštika domácí paštika játrová domácí paštika do skleniček domácí paštika jednoduchá domácí játrová paštika výroba paštiky recept recepty jatrova pastika výroba paštiky domácí výroba paštiky vepřová paštika domácí játrovka domaci zabijackova pastika výroba játrové paštiky domácí paštika do sklenic recept na domácí paštiku játrová paštika z vepřových jater recept játrová paštika domácí paštika z vepřových jater domácí játrová paštika recept jatrova pastika domaci vyroba pastiky domaci paštika recept jatrova játrová paštika domácí recept na jatrovou pastiku domácí paštiky domácí paštika recept domácí vepřová paštika recept paštika paštika domácí domácí játrová paštika do sklenice domácí játrová paštika do skleniček domaci pastika pohlreich domácí játrová paštika




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz