Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 795 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 101,12 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 73,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starší číslo magazínu Albert, recept je od Z. Polreicha
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 2 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vratič obecný je známá bylina s repelentními účinky. Z jeho květů si snadno vyrobíme domácí repelent
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po toskánsku vepřové po toskánsko vepřové plátky vepřové maso po toskánsku veprove kotlety po toskansku recept veprove po toskánsku upecene veprove platky recepty z veproveho veprove maso po toskánsko vepřová pečené po toskánsko žampiony po toskánsku kotleta po toskánsku veprovy platek po toskánsku maso po toskansku vepřové maso recepty po toskánsko vepřová pečeně po toskánsku co z veprovych platku vepřové plátky v mouce
Suroviny: plátek vepřový, mouka hladká, cibule, slanina, fenykl, česnek, víno červené suché, ocet vinný, rajče, rozmarýn, tymián čerstvý, skořice, cukr třtinový, sůl, pepř, olivy černé, petrželka, olej olivový
Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq4Y
0 názorů