Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Zbyly vám ze zabijačky jitrnice? Dejte si je k obědu s kysaným zelím připraveným se škvařenou slaninou a vařeným bramborem. Jitrnice stačí obalit v mouce a opéct na troše oleje.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 95,96 g |
Vláknina | 12,62 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,80 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 32,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2019 08:40
12. 11. 2019 00:02
11. 11. 2019 23:17
11. 11. 2019 21:07
11. 11. 2019 19:28
No ano, propíchnout. Je to vlastně logické a ještě lepší než obalovat v mouce a taky mě to nenapadlo....
Určitě zkusím
11. 11. 2019 18:14
11. 11. 2019 17:10
Opečená jitrnice nebo jelítko se zelím a bramborem je u nás oblíbené jídlo. Bohužel, skoro vždycky mi jitrnice
při opékání praskla a skoro polovina vytekla ven. Teď tu čtu ... Obalíme je v hladké mouce ... to mě vážně nenapadlo.
Moc děkuji za tip
Doufám, že příště se už nebudu při opékání vztekat
11. 11. 2019 13:06
11. 11. 2019 10:43
No, tak si tak přemejšlím, kolik asi stran k opékání má běžná jitrnice ve vepřovém střevě...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 17 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 20 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 6 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 6 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 8 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 8 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 13 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 13 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak ohřát jitrnici jitrnice se zelím opečená jitrnice jak ohřát jitrnice jelito s kysaným zelím jitrnice s brambory recept jitrnice že zelím opečené jitrnice jitrnice se zelím a bramborama zeli k jitrnici jaké zelí k jitrnici? jak ohřát itrnici jaternice se s kysaným zelím jitrnicový prejt se s kysaným zelím opečene jelito jak ohřát kysané zelí zelí k jitrnice opečená jitrnice s brambory vajecina se kysaným zelím recept jitrnice kyselé zelí brambory
Suroviny: jitrnice, mouka hladká, olej, zelí kysané, cukr, slanina, cibule, mouka hladká, sůl
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOEw
24 názorů