Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovka z jitrnic se zelím

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 4. 2009 21:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 416 kJ / 577 kcal
Bílkoviny45,22 g
Tuky31,96 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,02 g
Sacharidy25,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kadeřnice a je to bomba!

Sice trošku kalorická bomba, ale neděláme a nejíme to každý den. Je to prostě velká chuťovka!

Měli jsme k tomu poprvé chleba, ale jsou dobré i opečené, nebo jinak upravené brambory.

Fotky dám, až budu péct.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

24. 4. 2012 01:20

Musím vyzkoušet,vypadá to na superžraso:-p:yes:

Bibinka Bibinka

27. 11. 2011 20:22

Kodl: Kodle, jasně, já ti to neberu a každému chutná něco jiného a jak se říká: všem se nezavděčíš.....;-) Jinak to není úplně a jen o jitrnicích, je to jako žemlovka a do té taky nedáváš celá jablka ne:-?:-D

Kodl

27. 11. 2011 00:30

Tak nevím. Jitrnice vymačkané ze střívka už nemají tu poezii a ten kečup je hodně špatně. Že to sytí lid český (na Moravě to nemá šanci) a chutná - což nevylučuji, ještě neznamená, že je to dobře, Bibi.

monikatum

9. 1. 2011 14:16

hmm to vypadá lákavě......... bodík:yes:;-)

Franta

13. 5. 2010 18:14

:-p:-p:-8vybornej recept-delal jsem to bez ketschupu,zadny chleba ,zadne brambory

Teta Lena

30. 9. 2009 09:34

Dobrý nápad,určitě udělám.

aja.g

15. 7. 2009 13:06

Je to dobré, dost syté. Je to spíš jídlo na zimní dny.;-)

Eliza Eliza

29. 4. 2009 12:19

Je to zajímavý nápad, ale ten kečup bych už nedávala. Nějak mi k tomu chuťově nesedí. Ale ukládám, díky...:-p

Bibinka Bibinka

28. 4. 2009 09:20

Jiřinko, vidíš,mohlo to tak být dáááávno a nemusela by jsi použít další šanon;-), jen říct:-8Víš, jak se to říká "Líná huba,holý neštěstí",chi,chi:-D:-))hlavně, že už je to v pohodě, já mám z toho taky radost, nemysli si:-)

HankaPu HankaPu

27. 4. 2009 22:56

Bibinko, myslím, že tohle taky brzo vyzkouším:yes::yes::-D

Jikotka Jikotka

27. 4. 2009 22:45

Bibi jsi opravdu skvělá,teď se mi recept vejde do šanonku :-D:-D,vypadá to dobře,ukládám a dávám bodík :yes:

spagetka spagetka

27. 4. 2009 21:40

Bibinko, je od tebe hezké, že i při zkrášlování účesu myslíš na zkrášlení naších postav :-D:-D,máš pravdu, nebudeme to dělat denně - ale číst to takhle večer ...ach joo :-p:-p;-);-):yes::yes: vypadá to dobře

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: opečená jitrnice recepty z jitrnic jitrnice recept jitrnice s bramborem opečené jitrnice jelito s bramborem pečená jitrnice jelito se zelím recepty z jitrnice recept z jitrnic jak dělat jitrnice jitrnice recepty pečená jitrnice se zelím pečené jelito opecena jitrnice recept z jitrnic jitrnice recepty na jitrnice recept jitrnice jelita se zelim

Suroviny: veka, zelí hlávkové, jitrnice, cibule, sýr plátkový, kečup sladký, vejce, mléko, kmín drcený, olej, sůl

TopRecepty.cz

Žemlovka z jitrnic se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmlM