Žemlovka z jitrnic se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 416 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kadeřnice a je to bomba!
Sice trošku kalorická bomba, ale neděláme a nejíme to každý den. Je to prostě velká chuťovka!
Měli jsme k tomu poprvé chleba, ale jsou dobré i opečené, nebo jinak upravené brambory.
Fotky dám, až budu péct.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2012 01:20
27. 11. 2011 20:22
27. 11. 2011 00:30
9. 1. 2011 14:16
13. 5. 2010 18:14
30. 9. 2009 09:34
15. 7. 2009 13:06
29. 4. 2009 12:19
28. 4. 2009 09:20
27. 4. 2009 22:56
27. 4. 2009 22:45
27. 4. 2009 21:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 14 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 39 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 42 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Další recepty
Tématické fráze: opečená jitrnice recepty z jitrnic jitrnice recept jitrnice s bramborem opečené jitrnice jelito s bramborem pečená jitrnice jelito se zelím recepty z jitrnice recept z jitrnic jak dělat jitrnice jitrnice recepty pečená jitrnice se zelím pečené jelito opecena jitrnice recept z jitrnic jitrnice recepty na jitrnice recept jitrnice jelita se zelim
Suroviny: veka, zelí hlávkové, jitrnice, cibule, sýr plátkový, kečup sladký, vejce, mléko, kmín drcený, olej, sůl
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
12 názorů