Koblihy z trouby
Koblížky bez smažení s lahodnou marmeládovou náplní si připravíte podle našeho receptu. Kynuté těsto vypracujte ručně nebo s pomocí robota, ulehčíte si práci. Nezapomeňte po upečení potřít hotové koblížky rozpuštěným máslem, budou lahodné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 815 kJ / 2 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,03 g |
Tuky | 61,48 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 419,72 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2010 01:51
ty jo to je dobrutka dela mi to chute je to bajecny recept..
15. 2. 2010 18:45
Určitě musí být dobré
15. 2. 2010 15:22
to hned ukládám, nedávno jsem jedny dělala, ale v oleji. Byly dobré, ale mastné. Tohle vypadá krásně a určitě zkusím. Máš
14. 2. 2010 19:40
Joyss, děkuji za recept, dovoluji si přidat fotku a určitě ještě zopakuji.
20. 1. 2010 18:59
Dneska jsem je upekla a už jich je jen polovina. Akorát jsem udělala změnu, já je plním marmeládou až po upečení. Chutná nám lépe. Ale jinak paráda +bodík
17. 12. 2009 21:04
tak je prave ochutnavame a posilam pochvalu,a opravdu strasne zalezi na case peceni,nejlepsi sou svetloucky.diky. eva
1. 11. 2009 01:56
Já je dnes udělal a musím říci že jsou fakt super akorát to chce u té trouby stát jak začnou zlátnout tak to jdde rychle . Ale jsou super.
17. 8. 2009 09:45
Myslím, že trouba nemusí být horkovzdušná, ale já ji mám. S tím časem je to pravda. Jeden plech jsem tam měla o fous déle a už byly mírně vysušenější. Měli by se péct tak 15 minut, ale každá trouba peče trochu jinak tak je potřeba si to upravit.
17. 8. 2009 07:19
Ten recept se povedl. Nemám nic proti smažení v oleji, ale koblížky se musí dělat, aby plavala a tak je velká spotřeba oleje a nebo v menším rendlíku a pak to jde zase pomaleji. Tohle mi vyhovuje. A zkusím. Jen mám obavy, abych trefil správný čas, kdy je hiotovo. Holt zkusit asi jednu a tím se řídit. Vy mýte + bodík.
17. 8. 2009 07:19
Ten recept se povedl. Nemám nic proti smažení v oleji, ale koblížky se musí dělat, aby plavala a tak je velká spotřeba oleje a nebo v menším rendlíku a pak to jde zase pomaleji. Tohle mi vyhovuje. A zkusím. Jen mám obavy, abych trefil správný čas, kdy je hiotovo. Holt zkusit asi jednu a tím se řídit. Vy mýte + bodík.
17. 8. 2009 07:19
Ten recept se povedl. Nemám nic proti smažení v oleji, ale koblížky se musí dělat, aby plavala a tak je velká spotřeba oleje a nebo v menším rendlíku a pak to jde zase pomaleji. Tohle mi vyhovuje. A zkusím. Jen mám obavy, abych trefil správný čas, kdy je hiotovo. Holt zkusit asi jednu a tím se řídit. Vy mýte + bodík.
16. 8. 2009 18:03
Moji kluci koblížky milují, ale mně na nich vždycky vadilo to množství oleje v nich nasáklé. Asi je zkusím. +
16. 8. 2009 15:16
koblížky,v troubě,které se nemusí koupat v oleji to určitě vyzkouším
15. 8. 2009 23:17
Koblihy z trouby,to mně zajímá.Stačí obyčejná trouba,nebo musí být horkovzdušná?Dávám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 6 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 8 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 8 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 8 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 9 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na kvásek z droždí? Video poradí, jak ho správně připravit
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Další recepty
Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene v troube rychle koblihy v troube koblížky z trouby koblihy pečené na plechu recept na pečené koblihy recept na koblihy recept koblihy
Suroviny: mouka hladká, mléko, žloutek, cukr, máslo, droždí, sůl, rum, marmeláda, máslo
Koblihy z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Am
44 názorů