Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy z trouby

Koblížky bez smažení s lahodnou marmeládovou náplní si připravíte podle našeho receptu. Kynuté těsto vypracujte ručně nebo s pomocí robota, ulehčíte si práci. Nezapomeňte po upečení potřít hotové koblížky rozpuštěným máslem, budou lahodné.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba kynutí

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba kynutí )

15. 8. 2009 21:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 815 kJ / 2 585 kcal
Bílkoviny76,03 g
Tuky61,48 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 527 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy419,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kuchařinka

16. 2. 2012 13:50

Irrena:Přesně tak, spíše buchty. Zkusila jsem dnes dát dvojnásobné množství másla (tuku), bylo to lepší (nadýchanější), příště je ještě nechám na plechu 2x kynout - v půlce doby je obrátím a teprve pak je dám do rozpálené trouby a raději horkovzdušné a podle výsledku buď s jejich pečením skončím nebo je zařadím do svých receptů.:-S:-):-((

Irrena Irrena

16. 2. 2012 12:32

Přikláním se také k tomu, že to prostě koblihy nejsou, spíše buchty;-)

Klára

3. 12. 2011 21:37

Moc nám chutnalo, nic nevyteklo, těsto bylo výborně zpracovatelné. Poté, co jsem si přečetla, že to někomu vyteklo, poctivě jsem prsty zmáčkla okraje až to vypadalo jako raviola:-)Poté co vykynuly na plechu jsem je otočila. Máme elektrickou troubu multifunkční. Dala jsem jen foukání horkým vzduchem a za chvilku bylo hotovo. Koblížky vyběhly, chutnaly skvěle, vypadaly jak měly. Dala jsem dva druhy marmelád, meruňkovou a jahodovou, do každé vrchovatou lžičku. Vykrajovala jsem víčkem o průměru asi 8 cm a vynechala rum. Těsto jsem nechala asi 5 mm tlusté. Chválím.:-p

Pajaja

21. 7. 2011 10:30

Nooo, zkoušela jsem je a ty smažené v oleji jsou ty pravé koblihy. Tyhle je ani moc chuťově nepřipomínají. Navíc. . . nevím proč, s těstem se mi moc dobře pracovalo, ale při pečení se mi otvíraly a marmeláda vytékala. Takže se vrátím k těm plavajícím v oleji.

Zlata

6. 3. 2011 22:47

Nevím co jsem dělala špatně ale, mě se nějak nepovedly, kynuté věci mě nedělají problém, ale tohle mě v troubě vůbec nenakynulo a jsou duté a marmeláda přesto, že byla dost tuhá tak vytekla, budu je radši dále dělat v oleji, proto aby nenasákly radím dát do těsta trochu rumu a dávat je do opravdu rozpáleného oleje, pak nejsou nasáklé tukem.Bylo mě řečeno, že jsou i tak dobré, ale mě to moc nenadchlo.

Eliška Fíková

25. 1. 2011 23:07

Dneska jsem pekla, chutove dobre, ale ja s tema kynutyma vecma nevim, malo mi to kyne...chce to asi vic praxe:-8. nakynula mi jen horní půlka, takže to vypadá jako létající talíže, ale mám plynovku, tady by se hodilo pečení jen seshora a to prostě nejde, vytekly mi jen některé a ačkoliv to koblihy připomíná jen z dálky a jen vzhedově, jsou dobré, muži chutnají a to je hlavní :-)):-)):-))

Colombo65 Colombo65

6. 11. 2010 23:00

Výborné buchty, ale koblihy to nepřipomíná ani z rychlíku.;-);-);-)

Lucasinka Lucasinka

6. 9. 2010 17:28

davam 18.bodik. Zrovna jsem vytahla z trouby a jsou skvely. Testo je krasne nadychane a na napln jsem pouzila jak merunkovou tak i cernorybizovou marmeladu. Maslem jsem pomazala hned ze zacatku a pak necukrovala, podle me neni potreba :-K

pinopino

5. 9. 2010 12:26

sou ok! mnohem lepsi nez normalni(*^^*)

Drahuš

26. 4. 2010 19:56

Mě se moc nepovedly, marmeláda vytekla a těsto bylo jak beton.Nevím kde jsem udělala chybku a to jsem byla tak natěšená:-//Máslo jste nechaly rozpustit????

Sara Kolopa Sara Kolopa

19. 4. 2010 08:16

Zkoušela jsem tento víkend. Plnila jsem povidly a vanilkovým pudinkem, marmeláda, ikdyž byla hustá, mi vytekla. ChuŤově jako buchty, koblížky vůbec nepřipomíná...:-//

Alcakv

22. 3. 2010 22:23

Petro neregistr. mám stejnou zkušenost,taky mě nenadchly, chutnalo mi to také jak buchty,ke koblihám to má daleko,ty se prostě musí pěkně smažit, mňam ,ale hlavně, že ostatním chutnají;-)

Petra

6. 3. 2010 17:48

Koblihy jsem zkusila, ale bohužel se mi skoro všechny otevřely :-( těsto chutnalo spíš jako na české buchty, ale zajimavý nápad...

Hanka

28. 2. 2010 20:00

výborné, nejsou tučné jako ty klasické a navíc jsem je plnila nutelou. Mňam:-p

Danuse Danuse

26. 2. 2010 22:00

Opravdu moc dobré koblihy.:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene v troube rychle koblihy v troube koblížky z trouby koblihy pečené na plechu recept na pečené koblihy recept na koblihy recept koblihy

Suroviny: mouka hladká, mléko, žloutek, cukr, máslo, droždí, sůl, rum, marmeláda, máslo

TopRecepty.cz

Koblihy z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86Am