Hovězí srdce na víně a mrkvi
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,85 g |
Tuky | 145,48 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 31,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je původem z Francie a já ho mám z kuchařky 100 a 1 masitých pokrmů...
Tahle úprava srdce nám moc chutná.Chuťově je jídlo jemné a pěkně voňavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2013 17:50
6. 10. 2009 20:24
6. 10. 2009 20:23
6. 10. 2009 20:19
6. 10. 2009 20:16
6. 10. 2009 20:10
6. 10. 2009 20:07
6. 10. 2009 18:25
6. 10. 2009 16:21
6. 10. 2009 11:48
Hovězí srdíčko máme moc rádi, nedávno jsme jedno kupovali, mělo tři kila! Ořežem z něj zbytky cév a ta tučná místa a nakrájené na kusy ukládám do mrazáku na vícero obědů.
+
6. 10. 2009 11:48
6. 10. 2009 11:01
6. 10. 2009 08:15
6. 10. 2009 07:08
5. 10. 2009 23:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bleskové rohlíky
Přidáno před 25 minutami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 20 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 27 minutami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 10 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 10 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 11 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 11 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 11 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Další recepty
Tématické fráze: hovězí srdce srdce na vine hovězí srdce recept hovězí na mrkvi hovezi vnitrnosti hovězí srdce recepty hovězí v mrkvi veprove srdce na vine recept na hovězí srdce recept hovězí srdce srdce na červenem víne hovězí srdce na červeném víně pokrmy z hovězího srdce fotky pokrmů jidla z hoveziho srdce mrkev víno maso srdce z laně recepty recepty na hovězí srdce úprava hovězího srdce srdce na víně recepty
Suroviny: srdce hovězí, slanina, máslo, olej, víno červené suché, česnek, sůl, pepř mletý, vývar, cibule, karotka baby, nať petrželová, tymián čerstvý, bobkový list, mouka hladká
Hovězí srdce na víně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8NA
19 názorů