Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

Vepřové maso si skvěle rozumí se špenátem. Když k tomu přidáte i smetanu a česnek, získáte chutný oběd, po kterém zajásá celá rodina. Jako přílohu můžete zvolit například gnocchi nebo bramborový knedlík.

Hodnocení receptu je 5,0 (98×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 10. 2009 19:26

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 420 kJ / 1 295 kcal
Bílkoviny112,34 g
Tuky82,02 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 392 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy23,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

8. 10. 2009 20:32

No, tohle jsem uvařila dnes k večeři. Už jsem hrozně dlouho nedělala dušené vepřové a koupila jsem pěkné plecko...:-p Já v týdnu vařím jen večer, obědváme po restauracích a školních jídelnách...:-/ Dnes jsem se domů dostala až po páté, ale stejně jsem večeři v pohodě stihla - jen ty knedlíky jsem vytáhla z mrazáku... Zítra nevařím, anžto po práci učím až do večera, ale vynahradím si to o víkendu!!:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2009 20:09

Elizo, spagetka má pravdu, vy jíte takové dobrůtky večer? Nádhera! Hned bych si to dala, ta smetánka ve špenátu, hmmmm:-p:yes:

spagetka spagetka

8. 10. 2009 19:57

Elizo, takhle na večer a ještě špenátek s česnekem, tak nevím, co zítra vařit dřív :-D:-D, každopádně úplně to vidím ....:-p:-p:yes::yes: (nemohla bys prosím tě dávat méně provokativní fotky??? - pokus o vtip ;-):-D:-D):yes: Jinak klukům se povedlo to, že ty fotky jsou nějak ještě výraznější, nebo se mi to jen zdá?;-) - ¨to se bude těžko držet nějaká dietka:-)):-))

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová plec nejlepší recepty nejlepší recepty z vepřové plece vepřová plec se špenátem vepřová plec vepřová plec recepty vepřové plecko se špenátem nejlepší recepty vepřová plec vepřové plecko na česneku vepřová plec recept vepřové se špenátem recepty z vepřové plece plecko se spenátem recept z vepřové plece vepřové na česneku se špenátem omáčka z plece pečená vepřová plec plecko na česneku vepřové plecko recepty recept veprova plec vepřová plec s noky

Suroviny: plec vepřová, smetana ke šlehání, česnek, cibule, špenát listový mražený, jíška, olej, pepř mletý, sůl, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqyl