Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou

Zapečená předem naložená krkovice bude skvěle měkká a navíc se středomořským tónem díky olivám přidaným k pečenému masu. Takto připravené maso budou vhodně doplňovat zeleninový salát, těstoviny i rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez doby naložení

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez doby naložení)

16. 10. 2009 20:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 554 kJ / 1 089 kcal
Bílkoviny46,33 g
Tuky97,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,13 g
Sacharidy6,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

16. 10. 2009 20:25

Eli, máš to za bodík,:yes: taky to takhle dělám, ale bez oliv, příště to s nimi vyzkouším:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová krkovice s nivou pečená krkovička vepřová krkovice na slehacce maso pečené ve šlehačce zapečená krkovice s nivou pečené vepřové s bramborem na šlehačce vepřova krkovice pečená recept krkovička po valašsku vepřová krkovice se šlehačkou pečené maso s nivou pečená krkovička se smetanou krkovice zapecena s nivou pečená krkovice maso niva slehacka vepřová krkovička s nivou krkovička se šlehačkou pečená krkovice se smetanou krkovička zapečená s nivou vepřové maso na šlehačce krkovička recepty

Suroviny: krkovička bez kosti, smetana ke šlehání, sýr niva, olivy zelené, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8Q5