Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,90 g |
Tuky | 136,66 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Moje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Nejnovější recepty
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
katyvypl před 2 hodinami
Tortilly s jablky
Majka104 před 9 hodinami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 11 hodinami
Litý perník
Noumik před 11 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 14 hodinami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 14 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Lucie1001 před 14 hodinami
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
VeraStranska před 14 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš recept,
valšský guláš,
valašský hovězí guláš,
vepřové maso po valašsku,
kamut recepty,
valašskký guláš,
guláš s kolínky,
valasky gulas,
receptůra na guláš,
kiselice,
hovězí guláš valašský,
hovězí po valašsku,
hovězí guláš valašsko,
jehněčí nejlepší recept gulaš,
valašský vepřový guláš,
valašské kůsky,
valasky penicilin,
valašské kostky,
valassky vepr guláš recept,
pokrmi
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
bobkový list,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
slanina,
zelí kysané,
žampióny
Komentáře (2)