Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 006 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 199,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2009 18:34
22. 10. 2009 18:15
21. 10. 2009 18:26
21. 10. 2009 18:08
21. 10. 2009 15:34
21. 10. 2009 15:33
21. 10. 2009 15:33
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte!
21. 10. 2009 13:53
21. 10. 2009 13:47
21. 10. 2009 13:41
21. 10. 2009 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 5 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 7 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 1 hodinou
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 1 hodinou
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 2 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak připravit bešamel. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: zapékaná květáková hlava zapečená květáková hlava zapečený květák v bešamelu květák v bešamelu květák zapečený jak připravit květák květák recepty zapečený květák kvetak besamel zapečený květák vcelku zapečený květák vcelku květák jak připravit květák k obědu bešamel na květák jak připravit bešamel kvetak zapeceny v besamelu květák vcelku zapékaný květák a bešamelem bešamel ze smetany zapečený květák s anglickou
Suroviny: květák, slanina anglická vcelku, cibule, sýr tavený, máslo, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, petrželka, ořech muškátový, podravka, pepř, sůl
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
11 názorů