Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 94,88 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 911 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 36,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Moje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 7 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny salat,
hlávkový salát recepty,
hlávkový salát recept,
recept na hlávkový salát,
zapečený okoun,
zapékaný hlávkový salát,
nádivka z hlávkového salátu,
hlávkový salát,
zapečný hlávkový salát recept,
salát z lilku a hlávkového salátu,
recepty z hlávkového salátu,
recepty z hl. salátu,
recept na hl. salát,
salatovy privarok,
okoun salát,
co vařit z hlávkového salátu,
co uvarit k hlavkovemu salatu?,
recepty hlávkový salát,
zapečenej salát,
recept okoun nilský
Suroviny:
salát hlávkový,
máslo,
žloutek,
salám měkký,
strouhanka,
mléko,
bílek
Komentáře (3)