Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,48 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame s čerstvým chlebom. Po nej stačia ako druhý chod napr. lángoše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2009 20:12
3. 12. 2009 19:51
3. 12. 2009 19:48
3. 12. 2009 19:42
3. 12. 2009 18:47
Možno mám úplne iné predstavy o bramboračke ako ona...
3. 12. 2009 18:17
a Helča (neregistrovaný/á) - pokud mi tyto ingredience neseděj, tak NA TO ANI NEKLIKNU, NEBO KLIKNU, PŘEČTU, ALE NEZAUJME MĚ, TAK JDU DÁL...nemusím přece reagovat, když jsou lidi, kterým to chutná .. já třeba nesnáším jakoukoli rýži nasladko, a taky se k tomu nevyjadřuju a podobné recepty prostě ignoruju...,nejvýš napíšu,že muž se po tom může utlouct, já ne...Takže klídek, o nic nejde...
3. 12. 2009 18:06
3. 12. 2009 16:31
3. 12. 2009 15:32
Bramboračka má byť bramboračka, zrejme zelňačka má byť zelňačka, fazolačka má byť fazolačka, atď...
3. 12. 2009 15:24
3. 12. 2009 15:22
3. 12. 2009 15:09
3. 12. 2009 14:11
My občas kupujeme klobásy, uzené a špekáčky u soukromého uzenáře ve Veselí nad Lužnicí, který nevede maso, jen uzené a věnuje se takovým lahůdkám a ty jsou nepopsatelné a ta vůně...já musím pryč, chytá mě děsná chuťale tobě Magdalénko, dávám boda
3. 12. 2009 10:34
Tu možnost koupení kvalitních klobás ti taky docela závidím, i když někdy v nasně u Lídla se dají koupit velmi dobré právě ze Slovenska (ale ne pokaždé)
3. 12. 2009 09:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 minutami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 13 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 13 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 14 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 14 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 15 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 15 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 15 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 16 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Tématické fráze: bramborova polevka bramborová polévka recept bramborová omáčka s klobásou polévka s klobásou aby se smetana nesrazila bramboračka s klobásou aby se polévka nesrazila bramborova polivka aby se zakysaná smetana nesrazila slovenská bramboračka bramboračka s hlívou bramboračka se smetanou polévka z klobásy recepty z klobás recept slovenská bramboračka brmborova polevka slovenská bramborová polévka polévky recepty recept bramborová polévka polevka bramboracka
Suroviny: brambory, cibule, bobkový list, sůl, voda, klobása pikantní, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana zakysaná
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
48 názorů