Kapří podkova
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2017 20:15
Opravdu jsem ještě lépe upraveného kapra nejedl .
Skvělý recept .
Děkuji
Skvělý recept .
Děkuji
22. 7. 2010 18:23
Rybu můžu jíst celý rok.Prima recept.
22. 7. 2010 17:09
Díky Kvetulka také mám rád kapříka v této úpravě.Ta chuť rybiny díky granulovanému česneku hodně zmizí....
22. 7. 2010 10:03
VYNIKAJÍCÍ recept!!! Včera byl kapřík v této podobě k večeři a neměl jedinou chybičku! Takhle dobrou rybičku jsme už hodně dlouho neměli! Dávám
5. 12. 2009 23:25
Kapříček, mňam, hned bych si dala, posílám bodíka, tenhle vypadá obzvláště vypečený....
5. 12. 2009 22:48
Vánoce, nevánoce, hned bych si dala. Moc krásné.
5. 12. 2009 22:04
Ááááá, tady už má někdo s předstihem Vánoce a Štědrý den, nebo je to zkouška, ale dávám boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 2 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 4 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 6 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 21 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 21 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 22 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Grilování v alobalu: Jak dlouho v něm grilovat ryby? Rozhodující je tloušťka i velikost masa
Desatero rad na téma kapr: Víte, jak s rybím masem správně zacházet?
Další recepty
Tématické fráze: kapří recepty rybí podkovy pečené kapri podkovy smažený kapr podkovy recept na kapra pečené podkovy z kapra podkovy z kapra-recept recepty-kapří podkovy recepty na kapra rybí podkovy z kapra kapr na potkovy recepty rybí podkovi kapri potkovy kapr potkovy kapr toprecep recepty z kapra pecene kapri pdkovy ryba podkova recept na rybí podkovy kapříků podkovy
Suroviny: kapr, sůl, olej olivový, šťáva citronová, česnek granulovaný, pepř
Kapří podkova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANX9
7 názorů