Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybářova podkova s kaší

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 9. 2012 14:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 896 kJ / 1 170 kcal
Bílkoviny28,52 g
Tuky35,43 g
Vláknina35,42 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy167,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 9. 2012 22:01

Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička:-K+13:-p:yes:

nofrona

23. 9. 2012 13:47

Díky:-K

Bahula Bahula

23. 9. 2012 08:00

:-):yes:

rebeka rebeka

22. 9. 2012 22:48

škoda, že nejsem rybář:-( byla by moje.. ta bašta:-8:-8:-D;-):-p:yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

22. 9. 2012 19:29

:yes::yes::yes:jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby:yes::yes::yes:

mia2404 mia2404

22. 9. 2012 19:22

mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam:-)+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2012 19:20

Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!:yes:

nofrona

22. 9. 2012 16:58

Všem děkuji za komentáře:-K
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře:-), chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno:-p


Colombo65:mě taky;-), ale muž a synek ji nemusí:-(, příště bude;-):-D:-D

Colombo65 Colombo65

22. 9. 2012 16:46

Krásné, mě tam chybí jen ta kůže;-);-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 9. 2012 15:44

Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno;-):-K

Bibinka Bibinka

22. 9. 2012 15:32

Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu:-D Tobě dávám 3.bod:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

22. 9. 2012 15:30

Krásný recept:yes:. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci:-K

suslajda suslajda

22. 9. 2012 14:50

Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy

Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Rybářova podkova s kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNY9