Sněhové pusinky
Jen dvě ingredience potřebujete na výrobu krásných, křehkých a nadýchaných sněhových pusinek. Co ušetříte na přísadách, to musíte vrazit do pečlivosti při šlehání sněhu. Ale nebojte se, chce to jen trochu soustředění a hlavně vydržet!
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 399 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 80,22 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2012 15:27
Tyto pusinky se dají skladovat více jak tři dny
6. 12. 2012 23:41
Prosím, jak se ty pusinky dají skladovat?
1. 12. 2012 12:17
super hned skusím udělat
1. 6. 2012 14:25
Opravdu moc dobré :)
28. 12. 2011 15:04
Moc skvělépřiděluju bodík
20. 12. 2011 09:58
jahoda: Vypadají hezky
19. 12. 2011 12:43
Jaňulka: Karamelová barva pusinek je proto , že byla moc vyhřatá trouba ,sněhové pečivo se jen suší ve velmi mírné troubě a nepeče se pak je potom sněhově bílé
19. 12. 2011 09:45
jahoda:si dobrá!
19. 12. 2011 07:14
jahoda: nádhera
18. 12. 2011 22:48
jahoda: krásné foto
18. 12. 2011 22:41
Vždycky jsem šlehávala nad parou a vidím, že to jde i bez toho.
Trochu jsem pozměnila recept - použila jsem třtinový cukr a čokoládu - jsou chuťově jiné, než bílé, díky třtinovému cukru a čokoládě nejsou tak sladké.
26 a foto
Trochu jsem pozměnila recept - použila jsem třtinový cukr a čokoládu - jsou chuťově jiné, než bílé, díky třtinovému cukru a čokoládě nejsou tak sladké.
26 a foto
14. 12. 2011 20:40
Chtěla bych poprosit o radu...dneska jsem pekla psinky poprvé a moc se nepovedly..pravděpodobě jsem špatně vyšlehala bílky...ale navíc je nemám takto krásně bílé...nevíte čím by to mohlo být...mají takovou světle karamelovou barvu...děkuji moc..:))
12. 12. 2011 17:13
má ta trouba být předehřátá??????já myslím že ne ale poradíte..jdu je zkusit..předem díky
9. 12. 2011 18:50
Moje první pusinky a světe div se, oni se mi povedly .. super recept. Dávám bodík
8. 2. 2011 17:49
:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 6 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 7 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 8 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 8 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 8 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak oddělit žloutek od bílku. Jednoduchý postup pro začínající hospodyňky
Hledáte velmi jednoduché cukroví na poslední chvíli? Vybrali jsme pro vás 6 druhů pečených dobrot, které nezklamou
Luxus na talíři v Prostřeno! Steak Wagyu za dva tisíce! Jak k němu ladí francouzské brambory grenaille?
Další recepty
Tématické fráze: sněhové pusinky sněhové pusinky recept pusinky recept pusinky pusinky cukroví sněhové pusinky recept od cukráře recept na snehove pusinky recept na pusinky vánoční cukroví sněhové pusinky sněhové pusinky z bílků pusinky sněhové cukrovi snehove pusinky recept pusinky cukroví pusinky sněhové pusinky top recepty snehove cukrovi recept sněhové pusinky vanocni cukrovi pusinky recepty pusinky vanocni pusinky
Suroviny: bílek, cukr moučkový
Sněhové pusinky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV58
74 názorů