Cukroví - mandlové pusinky

toprecepty.cz Kuchař:

Cukroví , Pečené 9 názorů

43

Suroviny

4 bílky
200 g mandlí (mletých)
150 g cukru moučka
4 kapky mandlového aroma
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mandle smícháme s polovinou cukru a aroma.

  2. Z bílků ušleháme velmi tuhý sníh, vmícháme zbytek cukru.

  3. Směs z mandlí přidáváme po lžících do sněhu. Hladce promícháme.

  4. Na pečící papír stříkáme malé pusinky.

  5. Necháme je odpočinout asi 1 hodinu a poté pečeme v troubě na 125°C asi 30 minut. Poznáme, že jsou hotové, když jdou odlepit od papíru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Cukroví - mandlové pusinky

  • František František(neregistrovaný)

  • vladěna vladěna(neregistrovaná)

    jsou hodně řídké,jde to spravit?

    Odpovědět

  • Jiřina Hölzelova Jiřina Hölzelova(neregistrovaná)

    tak jsem to upekla a jsou super a spodek pusinky jsem položila do čokolady doporučuji malé dělat a je to krasné mezi pečivem na talíři.:-p

    Odpovědět

  • Miska Miska(neregistrovaná)

    sladký je hřích:-)...a budou mi stopho držet kroužky?dala bych je na stromeček.my ty hnusný kolekce nekupujeme.

    Odpovědět

  • monika monika(neregistrovaná)

    Někdy to určitě vyzkouším, uvidíme.. Na sladký jsem jako mravenec :-p:-))

    Odpovědět

  • Andrejka Andrejka(neregistrovaná)

    Nevypadá to špatně!!!!!!!:-);-):-pSladký mám rádá!!!!!!:yes:

    Odpovědět

  • gabina gabina(neregistrovaná)

    joo jsou moc dobré dělala jsem je:-?

    Odpovědět

  • Semy.cz Semy.cz

    Tak jsem včera vyzkoušela:-) Jsou chuťově výborné, jen byli trošku tekutější, takže to jsou vyloženě placičky. Ale to neva, hlavně že chutnají :-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No,jen to vyzkoušet,co?Jenže,nikdy se mi to nějak nevede,neměl by se sníh šlehat nad parou?Nebo to je jedno?Tady ty mandlové pusinky vypadají tak skvěle...:-/

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo