jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Karbanátky na černém pivu

Karbanátky na černém pivu
nahoru
Karbanátky na černém pivu Karbanátky na černém pivu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté maso
Doba přípravy Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

Hmota na masové karbanátky dle vašich zvyklostí a chutí, 4 cibule, 4 papriky, ostrý kečup, černé pivo.

Postup přípravy receptu

Z hmoty vytvoříme karbanátky, neobalujeme. Naskládáme je do pekáčku, proložíme na hrubo nakrájenou cibulí a proužky paprik, zalijeme kečupem a pivem a pečeme, dokud omáčka nezhoustne. Pivo se musí úplně vypéct. Podáváme s čerstvým chlebem.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
21 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Karbanátky na černém pivu"

autor: zizala
vloženo: 20.11.2013 11:09:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdena z JM: Zdeni, mám velikou radost, že zkoušíš některé moje recepty a ještě větší, že Ti chutnají. Díky smajliksmajlik

autor: Zdena z JM
vloženo: 20.11.2013 07:17:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaruš,vynikající záležitost.Jen jsem použila jemný kečup a trochu mírně ostrého.U nás ostré moc nejede.I když jsem včera večer ochutnala zatím jen já,už teď vím,že to bude všem moc chutnat.S domácím chlebíkem prostě mňamka.

autor: zizala
vloženo: 18.09.2011 21:09:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sofie1973: budu moc ráda, pokud vyzkoušíš a dej mi, prosím, pak vědět, díkysmajlik

autor: zizala
vloženo: 18.09.2011 21:08:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bubutop: Omlouvám se, že jsem si nevšimla včas dotazu. Piva dávám podle množství karbanátků, většinou celý půllitrsmajlik

autor: sofie1973
vloženo: 18.09.2011 17:13:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem narazila na tento recept - senzace, to musím zkusitsmajliksmajliksmajlik Posílám bodíka a ukládámsmajliksmajliksmajlik

autor: bubutop
vloženo: 31.07.2011 13:40:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik tak to musím zítra zkusit, sbíhají se mi sliny a prosím kolik toho piva??smajliksmajlik

vloženo: 27.11.2010 13:47:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

S pivečkem vařím rád.smajlik Ono nezáleží jen na tom, jestli je pivko světlé nebo tmavé, taky jaká je to značka, jestli je to desítka nebo dvanáctka. Ne všechno se hodí na všechno.smajlik
Ale toto děláváme asmajlik

autor: isindy
vloženo: 27.11.2010 13:29:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

také používám černé pivo - ale musí být opravdu černé, které zkaramelizuje a nehořkne....svělé pivo není vhodné, to je opravdu pak hořké, neobsahuje tolik cukru smajlik
jinak recept pěkný, ukládám,smajlik znám buřty, to je klasika...toto ráda vyzkouším smajlik

autor: spagetka
vloženo: 27.11.2010 13:24:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak říká žížalka, to pivo se musí vypéci, je to lahoda.... Určitě to hořké není, pokud se vypeče!!!!smajliksmajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 27.11.2010 13:09:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ono se musí i to pivo přidávat ?...na chuť, já např. jsem si půjčila od manžela celou láhev piva Šeráksmajlik a nazpět mu vrátila skoro celou flaškusmajlik, já to jen pokropilasmajliksmajlik, ale jasně, že záleží na výsledku-což je určitě i chuť vaší rodiny, ale také záleží jak se to vlastně pečesmajlik na čemsmajliksmajliklečo atd.atd. Jak píše Jani R., není co pokazit,ale musí se s mírou přidávat vše-viz receptsmajlik Jinak nemám co dodatsmajlik Ale u nás doma to bylo jídlosmajliksmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 27.11.2010 12:54:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aaa, já karbanátky hořké nemám, ani špekáčky, když na pivu peču. Musí se pivo úplně vypéct, aby zbyla jen hustá omáčkasmajliksmajlik

vloženo: 27.11.2010 12:51:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aaa (neregistrovaný/á) , nemusí být. Mi se to stalo s játry, taky nevím, proč, ale jinak pivo běžně k vaření používámsmajlik

autor: aaa (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.11.2010 12:48:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nikomu z Vás nevadí, že je to jídlo hořké?smajlik Dnes jsem dělala a nemělo moc velký úspěch.

autor: Ivana79
vloženo: 24.10.2010 12:25:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Pawla
vloženo: 14.09.2010 13:46:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to bude zítra k véče smajlik Dávám bodík smajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 14.09.2010 13:26:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takže já dnes uvařila, ale přidala jsem lečo (bylo zrovna volné v lednici)smajlik, pivo jsem dala Šerák (to používá můj muž)smajlik, ale musím říci, že i tak to bylo velicesmajlik, nemám to tak hezké -červené (to bude tím kečupem), ale je to moc dobrésmajlik,pokud bude vadit má fotka, tak stačí říci a půjde ...tamsmajliksmajlik

autor: beruna1
vloženo: 19.03.2010 20:46:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bezva mńamka-supr nápad,fakt lepší než buřty smajliksmajlik

autor: Jenda1
vloženo: 09.01.2010 18:32:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mleté maso mám rád v jakékoliv úpravě, karbanátky jsem nedělal několik let, ale v této úpravě se na ně těšímsmajlik. smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik +10

autor: Gabina
vloženo: 05.01.2010 10:04:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivulinko, recept na karbanátky s lečem je tady taky http://www.toprecepty.cz/recept/8368-karbanatky-s-...

autor: zizala
vloženo: 04.01.2010 20:13:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivulinko, myslím, že by to určitě šlo, možná to bude malinko řidší, kečup je oproti nálevu z leča hustý, ale jinak nevidím problém. Dokonce si myslím, že chuťově to bude lepší tak jak píšeš Ty. Jestli vyzkoušíš, dej vědětsmajliksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 04.01.2010 18:41:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zizalko, co kdybych ty karbenátky proložila lečem s pivem? Leča mám svého moc a je v tom vlastně paprika, cibule a paprika, odpadl by mi vlastně jen kečup, i když toho mám doma taky litrysmajlik.
Skvělý recept, už ted hodnotím kladně a v brzké době ukuchtím. Děkuji za inspiraci.smajlik

autor: spagetka
vloženo: 04.01.2010 14:44:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 04.01.2010 13:40:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle zaslouží bodík předem...smajlik Karbanátky na pivu znám, jen bez kečupu, ale myslím, že to stojí za pokus...smajlik

autor: zizala
vloženo: 04.01.2010 13:20:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můj muž se vyjádřil, že mu to chutná víc než buřty. Taky je dělám přesně takhle.smajliksmajlik

vloženo: 04.01.2010 13:14:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, buřty znám taky, karboše nééé, to musím napravitsmajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 04.01.2010 12:45:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem na tom stejně jako Maris a Cardanka. Vypadá to moc báječně.smajliksmajlik

autor: cardanka
vloženo: 04.01.2010 12:03:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Stejně jako maris děláme buřty na černém pivu, proto věřím, že i toto bude výtečnésmajliksmajlik3.bodík

autor: maris
vloženo: 04.01.2010 11:13:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přesně tak dělám buřty na pivu, karbanátky zkusím - dobrý nápad + smajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jak napravit hořkou omáčku karbanátky z mletého na pivě karbenatky s pivem buřty na pivě recept mleté na pivě karbanátky na černém pivě karbanátky na pivu karbenátky recepty z mletého masa jinak karbanátky z mletého na pivě karbenatek s pivem karbenateky s pivem karbanátky pečené na pivu karbanatky na černém pivu mleté maso na černém pivě mletá na pivě špekáčky na pivu s nivou karbenátky na pivě cukr v pivu krůtí karbanátek karbanátky jinak mleté maso na pivu zapecene karbanátky na cernem karbanátky na pivě karbanatky s kecupem karbenátky na pivu buřty na černém pivu karbanátky z mletého na pivě mleté karbanátky kečup cibule buřty na pivu musí být pivo černé? obsah cukru v pivu mám rád maso karbenátky masové karbanátky z mletého na pivě karbanatky v černem pivu karbanátky z mletého masa recept ostré karbanátky na černém pivu karbanátky s pivem buřty na černém pivu s lečem karbánátky z mleteho masa recept karbanátky na pivu burty na pive s lecem




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty