Cikánské zapečené hovězí
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,32 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2013 10:04
Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje
14. 3. 2011 23:39
výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka
23. 1. 2010 14:35
Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.
23. 1. 2010 14:33
Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.
23. 1. 2010 14:28
dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.
23. 1. 2010 14:20
Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapečeMožná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka
23. 1. 2010 14:14
Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?
23. 1. 2010 13:54
Teda Radulinko,ta je.Krásná fotečka s krásným jídlem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Další recepty
Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí
Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajčatový, mouka hladká
Cikánské zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvlQ
8 názorů