Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánské hovězí nudličky

Pikantní klasika české kuchyně, to je cikánské hovězí. Tradičně se připravuje vcelku jako pečeně, ale my si tentokrát připravíme nudličky. Tento jednoduchý recept zaručí, že si ho zamilujete a nikdo nepohrdne.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

13. 5. 2009 19:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ivana Ch

22. 6. 2021 19:41

satelit Janinka odešla za duhový most.

satelit

22. 6. 2021 19:32

Eja57: Prosím, co se stalo Janě Dorazinové? Četla jsem už dvakrát, že si to Janička už nepřečte. Děkuji.

kucharka-pekarka

2. 5. 2021 23:03

Chutnalo. Děkuji za recept. :-)

Petra Dvor. Petra Dvor.

27. 4. 2021 09:09

Dobrý den, přidávám fotečku. Bylo to moc dobré :-)

Eja57 Eja57

2. 4. 2021 13:39

Buchyna: Jana si to už bohužel nepřečte;-( Ale je to fakt moc dobre, už jsem taky vařila. Kapie klidně hodně.....jeden lehce palivy sterilovany berani roh to rozhodně nepokazi....Přimlouvám se když už zahustit tak maličko skrobu a ne mouku.

Buchyna Buchyna

2. 4. 2021 13:28

Milá Jano, nejsem žádná začátečnice, ale občas je potřeba trochu inspirace. Ta Vaše mne moc zaujala a zítra se do ní pouštím. Líbí se mi ze všech zde uvedených jako nej.., jednoduchá a přitom zajímavá. Děkuji a dávám zasloužený bodík. Foto zítra.:yes::yes:<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 6. 2018 21:09

misula29: děkuji :-). Moc mne těší :-8

misula29

25. 6. 2018 20:46

Vyzkoušela jsem podle receptu se zahuštěním jednou zarovnanou lžící hl. mouky nakonec a jsem ráda za další jednoduchý a fajn recept z hovězího masa. K tomu jsem udělala rýži a salát ze zbytku hlávkového zelí s koprem a obídek jedna báseň:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2017 16:49

Johanka128: Moc děkuji!! :-) :-K

Johanka128 Johanka128

2. 3. 2017 13:39

Výborné Jani:-K Hrášek jsem měla sterilovaný, papriku čerstvou, tak jsem ji dala o chivlku dřív, aby změkla. Moc mi to chutnalo, určitě jsem to nedělala naposledy. Přidala jsem fotečku<3

Olga Cermakova

5. 6. 2016 20:39

jeny:Když přidáte trošičku cukru,nic s tím neskazíte a má to lepší chuť.Musíte to jen vy vědet že jste to vylepšila cukrem,ostatní to nepoznaji.Nesmí to být sladké.
:yes:o

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2013 17:42

tak snad bude chutnat. Žampiony nejsou na závadu;-)

MIrda

28. 7. 2013 11:07

Přidal jsem tam pár žampionů a malinko bazalky, teď je to v pánvi na sporáku a čekám co z toho vyleze, Vypadá to ale dobře!:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2012 21:52

eva hubova: Evi moc díky a jsem ráda, že chutnalo!:-)

eva hubova eva hubova

8. 5. 2012 20:25

Oběd byl výborný:-p:-p hrášek jsem dala sterilovaný, přidávám Ti foto a:yes:16

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovězí nudličky hovězí nudličky recept recept na hovězí nudličky hovězí nudličky s rýží hovězí na nudličky recept hovězí nudličky hovězí nudličky recepty recepty hovězí nudličky hovězí nudličky na paprice recepty hovězí maso nudličky hovězí maso na nudličky hovězí plec recept nudlicky z hoveziho masa recepty z hovězího masa na nudličky cikánské vepřové nudličky cikánská vepřová plec recepty na hovězí nudličky recept hovězí maso nudličky hovězí maso nudličky vepřové nudličky po cikánsku

Suroviny: plec hovězí, cibule, kapie sterilovaná, hrášek mražený, omáčka worcesterová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Cikánské hovězí nudličky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z4G6