Cikánské hovězí nudličky

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Hovězí maso 26 názorů

521

Suroviny

Hovězí plec
cibule (velká - na 700 g masa 2 velké)
1/2 skleničky sterilované kapie (červené)
1/2 sáčku mraženého hrášku
lžíce worcesteru
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na nudličky a zprudka ho opečeme na oleji.

  2. Když maso pustí šťávu, přidáme cibuli, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.

  3. Před dovařením přidáme hrášek a kapii.

  4. Není nutno zahušťovat, ale kdo má rád, může zahustit trochou vody a hladké mouky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 203 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cikánské hovězí nudličky

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hovězí nudličky hovězí nudličky recept hovězí nudličky s rýží recept hovězí nudličky hovězí na nudličky hovězí nudličky na paprice hovězí nudličky recepty recepty hovězí maso nudličky hovězí plec recept recepty hovězí nudličky hovězí maso na nudličky recepty z hovězího masa na nudličky cikánská vepřová plec cikánské vepřové nudličky recept na hovězí nudličky recept hovězí maso nudličky nudlicky z hoveziho masa vepřové nudličky po cikánsku hovězí zadní plec recepty recepty na hovězí nudličky

Zapomněl/a jsem heslo