Cikánské hovězí nudličky

Jana Remkova Kuchařka:

Hovězí maso 26 názorů

521

Suroviny

Hovězí plec
cibule (velká - na 700 g masa 2 velké)
1/2 skleničky sterilované kapie (červené)
1/2 sáčku mraženého hrášku
lžíce worcesteru
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na nudličky a zprudka ho opečeme na oleji.

  2. Když maso pustí šťávu, přidáme cibuli, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.

  3. Před dovařením přidáme hrášek a kapii.

  4. Není nutno zahušťovat, ale kdo má rád, může zahustit trochou vody a hladké mouky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 787 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cikánské hovězí nudličky

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Johanka128: Moc děkuji!! :-) :-K

    Odpovědět

  • Johanka128 Johanka128

    Výborné Jani:-K Hrášek jsem měla sterilovaný, papriku čerstvou, tak jsem ji dala o chivlku dřív, aby změkla. Moc mi to chutnalo, určitě jsem to nedělala naposledy. Přidala jsem fotečku<3

    Odpovědět

  • Olga Cermakova Olga Cermakova(neregistrovaná)

    jeny:Když přidáte trošičku cukru,nic s tím neskazíte a má to lepší chuť.Musíte to jen vy vědet že jste to vylepšila cukrem,ostatní to nepoznaji.Nesmí to být sladké.
    :yes:o

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    tak snad bude chutnat. Žampiony nejsou na závadu;-)

    Odpovědět

  • MIrda MIrda(neregistrovaná)

    Přidal jsem tam pár žampionů a malinko bazalky, teď je to v pánvi na sporáku a čekám co z toho vyleze, Vypadá to ale dobře!:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    eva hubova: Evi moc díky a jsem ráda, že chutnalo!:-)

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Oběd byl výborný:-p:-p hrášek jsem dala sterilovaný, přidávám Ti foto a:yes:16

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    jeny: No, je to trochu kyselkavější, ale nám to tak chutná;-).

    Odpovědět

  • jeny jeny(neregistrovaný)

    mě přijde trochu víc kyselejší po těch paprikách :-S

    Odpovědět

  • hafikov hafikov

    Dnes jsme měli k obědu.Chlapum chutnalo.Já měla brambor s tvarohem,Ale od nich mám vzkázat dík za receptík.:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Betina nooo, moc dobré:-p

    Odpovědět

  • Betina Betina

    No holky to je:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Barunko, to jsem ráda, že i synovi chutnalo a moc děkuji za fotečku!!:-)

    Odpovědět

  • bara.it bara.it

    Jani, moc velka dobrota. Nemame tady kapie, tak jsem delala z grilovanych paprik nalozenych v oleji - takze to asi je vice mene to same. Pochutnali jsme si. I syn snedl vsechno - a to obvykle papriky odklada stranou. Tobe velky bodik a dovoluji si pridat fotku.:yes:9:yes:

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Výbušná, nebo můžeš naběračku předtím ponořit do studené vody, měla by se pak rýže lépe vykopit. Já používám tuto http://www.bavlnka.eu/naberacka-na-zmrzlinu-plast-... a jde to dobře i bez namáčení ;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo