Kynutý koláč s rybízem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 224 kJ / 4 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
Tuky | 151,77 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 713,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ak robíme cesto v pekárni, dávame najprv mlieko.
Ak nie, urobíme kvások a vypracujeme cesto s múkou a ostatnými prísadami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2012 12:29
Koláč je výborný
29. 7. 2010 20:02
veva, to sa nedá presne napísať. Musíš použiť toľko mlieka, aby si vypracovala stredne husté kysnuté cesto. Nemožno povedať, že 1 dl, pretože to môže byť málo, ale aj veľa. Mlieko sa pridáva do kysnutého cesta postupne. Jeho množstvo závisí od múky.
29. 7. 2010 15:18
Koláč vypadá moc hezky. Jen nevím, kolik dát mléka??? Možná to risknu a dám 1 hrníček?
24. 7. 2010 18:09
Tejajo výborný koláč akorát místo rybízu ( ten bohužel nemám) jsem dala švestky. Těsto je krásně nadýchané a mám dojem , že se koláč zítřka nedočká. Dávám bod a dovolila jsem si přidat fotku
1. 2. 2010 13:00
Hned bych si nabídla,to mám moc ráda.dávám
1. 2. 2010 12:52
+6
1. 2. 2010 10:28
4.
1. 2. 2010 09:49
Jitka, ja si na koláč ovocie mrazím - biele, červené, čierne ríbezle, jostu, černice aj jahody. A v zime ich už len vyberám a používam, máme drobné ovocie radi aj na zmrzlinu.
1. 2. 2010 06:06
Nádhera, rybíz miluju. Koláč vypadá velice lákavě. V létě vyzkouším.
31. 1. 2010 23:15
31. 1. 2010 20:00
Terezko, já mám chuť jo a v mrazáku jsou zbytečně dlouho višně, myslím, že je škoda, aby tam zahálely
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 9 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 5 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 5 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 5 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 6 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 6 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak chutně uvařit kysané zelí. Nejlepší zelné recepty z naší kuchyně
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: kynutý rybízový koláč táč s rybizem rybízový koláč kynutý kynuty kolač kynutá buchta s rybízem rybizovy tac rybízový koláč kluci v akci recept na kynuty rybizovy koláč recepty s rybízem kynutý koláč s tvarohem a rybízem rybizovy kynuty kolac kynuta rybizova buchta kynuty kolac s cernym rybizem kynuty rybizovy kolac s drobenkou kynutý koláč rybízový kynutý rybízový táč táč s rybízem recept rybízový táč kynutý kynutý koláč s rybízem a tvarohem rybizovy kolac
Suroviny: mouka polohrubá, droždí, sůl, olej, mléko, vejce, cukr, rybíz, rybíz, máslo, cukr moučkový, mouka hrubá
Kynutý koláč s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL3N
11 názorů