Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 876 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 54,08 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2024 10:07
Recept i foto se mi moc líbí
8. 2. 2010 13:40
Děkuji za recept z králíka.Určitě vyzkouším.U nás králičí maso je v oblibě.
8. 2. 2010 13:08
Tedy Mirco, z králika vařím vše, řízky, rolády, omáčky, směs a toto bude další dobrota 14.bodík
8. 2. 2010 12:10
Mirko báječný recept, asi se vydám za sousedkou aby mi prodala králíka.Posílám bodík.Dříve jsme pěstovali králíky, ale během roku nám je dvakrát ukradli, vždycky zloději vyčkali až dorostou a šup byli pryč, takže jsme to vzdali.
8. 2. 2010 10:41
Děkuji moc za milé komentáře.Nechtělo se mi péct klasického králíka (česnek,cibule,kmín/bůček,uzené) a tak jsem vymyslela toto.Můžu říct,že jsme si na něm moc pochutnali a byla to "skoro" dietka.Králíky už tady bohužel nechováme,ale máme známého od kterého si je občas kupujemeA Bibinko,zkus juknout do nějaké menší mraženky,rybárny kde mají mražené potraviny-tam mívají větší kousky než v hyper/super.A nebo jukni po sousedech,třeba někde u vás ještě někdo králíky chová.Pokud někdo vyzkoušíte budu moc ráda.Určitě by to šlo i z kuřecího,ale bude tam chybět ta "králičina".
8. 2. 2010 10:34
Mirko, moc prima recept a krásná fotka!!12
8. 2. 2010 10:33
Mirka, mnam
8. 2. 2010 10:03
Škoda,že tu nebyl receptík před týdnem,dělala jsem králíka,kupovaného Bibi, byl chlazený a měl 2a půl kg,takže byly opravdu velmi slušné porce.Ale takhle upravený,to koupím za čas ještě jednoho a vyzkouším dávám bodík 10
8. 2. 2010 07:21
Tomuto králíčkovi bodíky sluší, tak posílám další. Bibi, Ty nezoufej, že si musíš nechat zajít chuť, varianta náhradní - stáhni kuře z kůže a do tohoto receptu se pusť. Stačila by i kuřecí stehna, ale nevím, co na to řekne Mirečka.
7. 2. 2010 23:44
Mirčo, krása nesmírná, ale jeden problém tu je-nemám možnost sehnat králíka(a tak ho máme rádi)a ty kupovaný, to jsou chudinky ubohý jako kostry. Tak ti alespoň dávám boda a králíka si necháme zajít
7. 2. 2010 23:09
7. 2. 2010 22:52
Miruš taky bych šla k tobě na stravu
7. 2. 2010 22:50
mmmmmm, nejako mi vyhladlo, ten kralik vyzera fantasticky asi pojdem rychlo spat
7. 2. 2010 22:39
Právě jsem dočetla a znovu jsem si potvrdila, že bych se chtěla stravovat v kuchyni naší Mirečky.... Nikdy jsem králíka neměla moc v oblibě, teprve až mi nic jiného nezbylo a musela jsem z něj ve své první domácnosti vařit všechno... (na jiné maso jsem neměla peníze) Pak jsem na něj zanevřela a začala ho objevovat postupně a dokonaleji... Tenhle recept vypadá na velmi chutnou úpravu, takže se mi zbíhají sliny a musím uložit k vyzkoušení...
7. 2. 2010 22:37
ale sme sa vsetky kralikove zlietli ....vyzera mirca fantasticky...fakt +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 15 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 5 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 7 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 8 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 8 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 9 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 10 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 10 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 11 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 11 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: králík v hořčicové omáčce králík chlazený báječný králík králičí stehna v hořčicové omáčce recepty na králíky co se zbylim varenym masem jak pect kralika aby nebyl suchy? chlazeny králík králík na hořčicové omáčce recepty na králíka recepty kralík na rychlo estragonova sucha marinada kralik na rychlo kralik na rychlo s ryži rychlá omáčka k masu z králíka má někdo super recept na rýžové víno pečený králík na estragonu co se zbylím masem z králíka králík šup-šup králík na hořčici aestragonu
Suroviny: králík, slanina, sůl, estragon, hořčice plnotučná, hořčice dijonská, máslo, víno bílé suché, cibule, cibule červená, mouka hladká
Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZRj
20 názorů