Bochánek M.Š.
Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je nutné vycházet ze zkušeností včetně znalostí pečení naší trouby. Recept je od "Budějčačky" a bývalé spolupracovnice Marušky Šafaříků .
Ať se vám dílo daří a sporák dobře vaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 16:15
23. 5. 2012 15:54
14. 4. 2010 15:34
14. 4. 2010 13:00
14. 4. 2010 12:13
14. 4. 2010 11:05
14. 4. 2010 10:15
14. 4. 2010 09:34
14. 4. 2010 08:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 1 hodinou
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 15 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 16 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 30 minutami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 11 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 11 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 11 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 12 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 12 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: jak vařit vejce aby nepraskly nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek vaření vajec aby nepraskly nejlepsí bochánek jak dlouho péct bochánek jak dlouho se peče bochánek bochánek s olejem bochánky jak upéct bochánek aby vejce nepraskly recepty pro mš recepty cz.m jak uvarit vajicka aby nepraskly bochánek s rozinkami nejlepší bochánek velikonoční jak se pece bochanek pečeme bochánek jak varit vajicka aby nepraskly aby vejce při vaření nepraskly recpty cz m
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, olej, mléko, rozinky, rum, ovoce kandované, kůra citronová, sůl, lupínky mandlové
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
9 názorů