Provensálské placičky s rozinkami

lenka-m Kuchařka:

Bramborová jídla 2 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

6 větších brambor
150 g arašídů bez soli
150 g rozinek
sůl
pepř mletý
provensálské koření
1 vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Syrové brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme.

  2. Zasypeme hladkou moukou, aby brambory nezčernaly.

  3. Dále přidáme 2 lžíce provensálského koření, sůl, pepř, vejce, rozinky, arašídy a vše promícháme.

  4. Pokud je hmota řídká, tak přidejte ještě trochu mouky. Z hmoty vytvoříme placičky, obalíme ve strouhance a usmažíme.

  5. Já je smažím ve fritovacím hrnci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Provensálské placičky s rozinkami

  • vladi vladi

    :-(:-)to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.:-))

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná :-O

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: aby brambory nezcernaly jak uchovat oloupané brambory aby brambory nečernaly aby brambory nescernaly aby nezčernaly brambory provensálsko brambory nezčernaly jak uvařit brambory aby nezčernaly uchovat brambory aby nezčernaly aby vařené brambory nečernaly jak uchovat oloupané brambory ? jak uchovat brambory aby nezčernaly provensálské bydlení provensálské brambory kuřecí křídla ve fritovacím hrnci smazene kureci kridla recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci brambory aby nečernaly nezcernaly brambory aby vam nescernaly brambory

Zapomněl/a jsem heslo