Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,54 g |
| Tuky | 15,33 g |
| Vláknina | 5,37 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR4y
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 1 hodinou
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 7 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 35 minutami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 37 minutami
Perníčky Marie
salajkol před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 3 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 4 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 4 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 4 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 5 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
pohanka,
zapečená pohanka,
recepty z pohanky lámanky,
pohanka a její účinky na zdraví,
recepty pohanka,
pohanka zapečená,
zapékaná pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
recepty z pohanky,
pohanka v kuchyni,
recept pohanka,
pokrmy z pohanky recepty,
zapečená pohanka recepty,
pohanka vaření,
recepty na pohanku,
zapečená pohanka s tofu,
pohanka se zeleninou recepty
Suroviny:
pohanka,
voda,
česnek,
bylinky,
cibule šalotka,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
vejce,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (17)
Zaujala ma veta, že sa rutín ničí vysokou teplotou. Ale pri pečení je predsa teplota 200 stupňov...
Tejajo, musela jsem se hodne premlouvat abych to vyzkousela, protoze jsem pohanku jedla jednou a nebyla to dobra zkusenost. Ale odvaha za to stala, protoze tohle mi fakt moc chutnalo
Pozri .
http://www.agroserver.sk/news/polnohospodarstvo-ci...