Křupavé filé
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 795 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,50 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2011 18:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 9 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Banana split
Přidáno před 23 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 4 minutami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 2 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 7 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 7 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 7 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 10 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 13 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 13 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak usmažit file koření na file křupavé filety recept file recepty křupavé rybí file file vaření křuplave rybí filety křupavě rybí filety file recept file v mouce recepty na file smažené rybí filé v mouce recepty na sumce jake koreni na file pikantní těstíčko s kořením argentina na smážené ryby smažený sumec v kukuřičné mouce smažený sumec v těstíčku tempura koreni na obalene file opecene file obalene jak usmazitfilé
Suroviny: filet rybí, mouka hladká, kmín drcený, olej, sůl
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
1 názor