

Filé v kukuřičné moučce
Suroviny
- filé
- kukuřičnou mouku
- koření dle vlastního výběru - já jsem použila pálivé chilli koření
- sůl
- olej
- šťáva z citronu
Postup přípravy receptu
File pokvapkame citronovou stavou a nechame odlezat 30 minut.
Nasolime a obalime v kukuricnej mucke, do ktorej sme zamiesali korenie podla vlastneho vyberu.
Vyprazame na troske oleja do hneda, nesmie to v nom plavat, aby ryba nebola prilis mastna.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Filé v kukuřičné moučce
-
Také jsem včera dělala tuhle dobrotu. Kukuřičnou moučku jsem smíchala s kořením na ryby a trochou kari. Bylo to vynikající a rychlé. Určitě to takhle budu dělat častěji. Bodík jsem už dala před rokem, tak aspoň posílám fotky
-
Miško, bylo to skvělé
Bodíka jsem dala
a přidávám pár fotek
-
Krásná fotka a zajímavý recept
-
jj, právě proto jsem se ptala, Gustin znám, mám ho doma. Dík
-
Jé to je nápad, supéééér
-
Tohle nám určitě bude chutnat, co nejdříve vyzkouším
+
-
dakujem za palceky
-
Michsamant
já už to též psala, že ryb bych do jídelníčku více přidala
, Tvá variace na filé mne zaujala
, 8.boda jsem přidala
-
-
+5
-
-
@zizala, mucku na sposob skrobu
-
Mishko, kukuřičnou moučkou myslíš jemnou na způsob bramborového škrobu nebo mouku z kukuřice?
-
-