Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony smažené v těstíčku se zeleninovou oblohou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2009 13:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle byla dnešní manželova rychlovka a moc jsme si pochutnali. Žampiony byli krásně šťavnaté a křehounké. Pro urychlení obalování lze obalovat tak po 5 najednou - dejte do těstíčka, opatrně děrovanou lžící nebo vidličkou obalte, přendejte do strouhanky a pak šup do tuku -je to méně pracné než s každým prckem zvlášť a taky se tolik nezapatláte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monisek17

17. 8. 2019 09:55

Výborný recept, v kombinaci se zeleninou nasytí a žampiony jsou výborné. Děkuji za tento recept!:-K

srettka

4. 3. 2012 17:16

zdeněk:loupat žamprdóny?? proč?? nikdy jsme je neloupala a v poho;-):yes:

zdeněk

4. 3. 2012 17:11

Sám si vařím a sám peru a tohle jsem se hned naučil a hlavně jsem se zbavil toho loupání:-)

emmily6 emmily6

17. 3. 2011 00:05

Vypadá to krásně :yes: pastva pro oči ten talíř :-p hned bych si dala :-p

HankaPu HankaPu

11. 5. 2009 20:09

:yes::yes::-D

spagetka spagetka

11. 5. 2009 17:43

K tomu obalování - manžel to naházel po částech do těstíčka, lžící obalil, pak do strouhanky a pak do tuku, taky neobaloval po jednom. Jakž takž po sobě i uklidil ;-) (já jako pochvalu - umyla nádobí :-D:-D)

Paprika Paprika

11. 5. 2009 17:32

Šikovný manžel:yes:, to by ten můj asi nikdy nedokázal. To by je raději rozkrájel na pánev a zalil vajíčkama, než by se s tím obaloval.:-D:-));-)

pipre pipre

11. 5. 2009 17:00

Neloupané žampióny jsem ještě nezkoušela obalovat. Asi zvyk. Jinak těstíčko dělám stejně. Dělám ho i pro obalovaný květák. Všechen osolený květák (manžel má rád nepředvařený, který pod pokličkou při pomalém smažení se i dusí a změkne a víc mu prý voní květákem) najednou vložím do větší misky s těstíčkem, rukama podebíráním promíchám a pak všechno najednou stejným způsobem ve strouhance. Dokonale obaleno to mám během chvilinky. Použiji sice více strouhanky, ale tu pak přes sítko (ne zrovna jemné) proseju a odpad mokré je malý, ten ještě promíchám se zbytkem těstíčka a osmažím také :-) Žampióny mám ráda a dávám bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2009 14:57

Spagi, super:yes:

Svetlana Svetlana

11. 5. 2009 13:57

---špagetko, žampásky můžu jakékoliv...:yes::yes::yes:...určitě posílám bodík...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstíčko na obalování obalované žampiony smažené žampiony smažené žampiony recept smažené žampiony na pánvi těstíčko na obalování recept těstíčko na obalování hub žampiony smažené obalované houby obalované houby v těstíčku obalovaný žampiony jak udělat smažené žampiony obalované žampiony recept obalování v těstíčku houby v těstíčku těstíčko obalovaná cuketa v těstíčku žampiony obalované obalování žampionů těstíčko na obalování bez vajec

Suroviny: žampióny, vejce, mouka hladká, mléko, sůl, pepř bílý, strouhanka, tuk, ředkvičky, rajče cherry, paprika čerstvá červená, okurka salátová

TopRecepty.cz

Žampiony smažené v těstíčku se zeleninovou oblohou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgV6