Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 19,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2010 14:25
19. 6. 2010 12:32
19. 6. 2010 12:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Burgery z trouby
Přidáno před 1 hodinou
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Přidáno před 2 hodinami
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 17 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 21 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 22 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
Právě bylo uvařeno:
Quiche se šunkou a brokolicí
Radasek uvařila před 20 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
UnholyKetty uvařila před 32 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Kava 2 uvařila před 37 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 38 minutami
Zakysané lívanečky
jajin0301 uvařila před 58 minutami
Bezinková šťáva z květů
Elenkaa uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí roládka z horkovzdušné fritézy
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bylinkový přeliv květák provencálský květák,jogurt,sýr zapeceny kvetak v jogurtu a syrem květák v jourt přeliv s koprem cesnekovy preliv provensálský vejce recepty maso květák květák se sýrovým přelivem jogurtoví přliv jogurtový přeliv-recept bylinkový přeliv příprava bylinkové jogurtové přelivy - recept dietní květák
Suroviny: květák, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, koření provensálské, vejce, sýr uzený, jogurt bílý, semínka lněná, bylinkové tofu
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
3 názory