Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Uvedený rozpis zeleniny samozřejmě není podmínkou, každý se řídí svou chutí. Dle přidaných komentářů k receptu doporučuji přidat např. květák.
Nálev: (použitý z http://www.toprecepty.cz/recept/11571-krhanicke-kr...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 10:26
23. 9. 2015 06:30
16. 9. 2015 17:08
21. 9. 2014 13:41
24. 9. 2010 19:24
24. 9. 2010 16:50
3. 8. 2010 21:53
24. 7. 2010 15:55
24. 7. 2010 15:20
24. 7. 2010 14:53
24. 7. 2010 12:23
24. 7. 2010 12:21
24. 7. 2010 11:46
24. 7. 2010 06:36
24. 7. 2010 04:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 minutou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 16 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 25 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 32 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 35 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Další recepty
Tématické fráze: moravanka recept recept na moravanku moravanka domácí kunovjanka recept moravanka domácí moravanka recept domácí moravanka nálev na moravanku moravanka zelenina moravanka recepty zelenina moravanka recepty moravanka zavařování moravanka recept na domácí moravanku recepty domácí moravanka moravanka nálev jak zpracovat kozí rohy zavařenina moravanka recepty z hané jak udělat moravanku
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, mrkev, kedlubna, celer, paprika čerstvá červená, hrášek, kukuřice, feferonka, kopr, voda, ocet, sůl, sladidlo umělé, koření nové koření, pepř, koriandr, tymián, semínka hořčičná, koření hřebíček, bobkový list
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
17 názorů