Uzené s cibulovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2018 17:55
7. 4. 2011 13:05
13. 12. 2010 01:18
30. 8. 2010 08:18
30. 8. 2010 08:11
30. 8. 2010 00:26
28. 8. 2010 11:16
28. 8. 2010 11:12
28. 8. 2010 10:26
28. 8. 2010 10:20
28. 8. 2010 10:17
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 09:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 8 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Klobásy
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 11 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 11 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 13 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: uzené s cibulovou omáčkou tepelně opracované uzené cibulový přeliv na maso moukové noky uzený maso s cibulovou omáčkou přeliv na uzené maso uzené na cibuli uzené maso s cibulovou omáčkou uzené s cibuli musí se moravské uzené vařit vařit tepelně opracované maso ? tepelně opracované uzené maso uzene tepelne opracovane cibulové třené noky reliš z červené řepy koupené tepelně opracované uzené maso uzené maso s přelivem uzené recept cibulovy preliv omáčka k masu uzené na cibulové omáčce
Suroviny: maso uzené, cibule, cukr, česnek, mouka hladká, vývar masový, olej, máslo, pepř, sůl
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
14 názorů