Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí frikadelky

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 9. 2010 20:16

Suroviny

Porce: 18 kuliček velikosti ping-pongového míčku

Nutriční hodnoty

Energie2 303 kJ / 551 kcal
Bílkoviny57,93 g
Tuky25,51 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy21,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: ústřižek jakéhosi starého kalendáře

Pro zjednodušení smažení lze dělat i placičky, bez fritézy se kuličky honí po pánvi :)

Pro dietní přípravu by šlo jistě jen uvařit pár minut v osolené vodě něbo dělat v parním hrnci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

5. 9. 2010 23:14

:-p :yes::yes:

Jikotka Jikotka

5. 9. 2010 22:50

Zrovna jsem přemýšlela co udělat zítra k obědu,myslela jsem na rybu a ejhle...zítra bude..:-p:-p:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

5. 9. 2010 22:28

:-p:yes:

Eliza Eliza

5. 9. 2010 21:23

Díky za odpověď; myslím, že prubnu v dohledné době...;-):-p

isindy isindy

5. 9. 2010 21:17

Elizo, já myslím, že rozhodně - trochu bych pocákala olivovým olejem a upekla...držela jsem se napoprvé původního receptu, do budoucna zkusím také tu troubu ;-)

drahulin drahulin

5. 9. 2010 21:14

Isahu ty jsi ďábel.:-DOd nápadu k rychlé realizaci.:yes:Letí bod.Vypadá to náramně.:-p

Eliza Eliza

5. 9. 2010 21:10

Tak tohle něco pro moji "rybožravou" dceru - kombinace ryby, zejména tuňáka a kuliček jakoby z mletého masa - dvou z nejoblíbenějších jídel - bude stoprocentní sukces...;-)
Jsem zvyklá masové kuličky místo smažení péct v troubě na pečícím papíru, stejně jako karbanátky...Myslíš, že to půjde?

isindy isindy

5. 9. 2010 20:53

Bibi, to bych nedoporučovala, ten tuňák tomu dá "chuť"...jinak by to asi bylo dost mdlé...fakt si tu konzervu raději kup, klidně i drť - ale já zásadně kupuji kousky, představa, co všechno mi tam nadrtili, mě neláká...:-8
ale kdoví, možná to trochu víc výrazněji okořenit - pak by to možná taky šlo...;-)

Bibinka Bibinka

5. 9. 2010 20:49

Isahu, to je fakt bomba:-! Pangase mám, ale tuňáka nikoliv, ale půjde to jen s ním:-? Bodík 6.je jasnej:yes:

česnek

5. 9. 2010 20:40

isahu ,jak jinak než :yes::-p

savlinka savlinka

5. 9. 2010 20:38

no opět jsi nezklamala:yes::yes::yes::yes:musím k tobě na návštěvu:-))

chocolate

5. 9. 2010 20:30

Isahu máte krásné fotky a i recept je krásný a nepřeplácaný.S bramborovou kaší to vidím i jako příjemné dětské jídlo, které bych s chutí spapkala i já:-K.

Dooga Dooga

5. 9. 2010 20:26

No prostě - mňamka. :yes:

hanahcotton hanahcotton

5. 9. 2010 20:26

:yes::yes:Tak to musím brzy udělat:-pDoufám, že dnes manžel přinese rybu:-D +1:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 9. 2010 20:18

tak jsem se dočkala;-)vypadá to moc jedle:yes:+1:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rybí kuličky masové frikadelky fricadelky jehněčí frikadelky fridadelky rybí předkrm rybí předkrmy co jsou frikadelky frigadelky uprava tunaka kuličky z rybího masa rybí recepty karbanátky z rybí na konzervy recept rybí konzerva rybí karbenátky frikatelky smažené frikadelky kuřecí frikadelky grilované fridadelky frikadelky z tunaka

Suroviny: pangasius, tuňák ve vlastní šťávě, vejce, sůl, pepř, strouhanka, petrželka, pórek, mouka polohrubá, olej

TopRecepty.cz

Rybí frikadelky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJ8j