Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 157 kJ / 1 949 kcal
Bílkoviny79,72 g
Tuky37,60 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 14,40 g
Sůl34,44 g
Sacharidy308,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dělám několik roků karbanátky a po svém. Do hmoty dam klidně i namočený rohlík a strouhanku aby se dobře dělaly kuličky:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kutil25

18. 4. 2020 16:35

kutil25: jsou zavařené výborné.

kutil25

18. 4. 2020 16:34

aneta sikorova:

Veronika.Hrozna

29. 10. 2019 21:08

Eja57: Ne, ne bez ryb já vydržím ! Na Štedrý večer povinně jeden kousek, /kvůli manželovi/ on taky ryby sice nejí, ale na Štědrý večer kapr musí být. A Švábský bramborový salát bez majonézy. Tak to dělala tchýně, takže to tak musí být:-D. Mořské ryby taky ne ,suši bych do pusy nedala/ viděla jsem pod mikroskopem preparáty z mořských ryb! ;-( Podívaná , pro mikrobiologa jak vyšitá! :-D

Eja57

29. 10. 2019 20:19

Veronika.Hrozna: U nás to byla letitá tradice - co se nesnědlo 25.12. k snídani, šlo do nálevu a do lednice, na Silvestra ideální ke konzumaci. Přibližně jako utopenci, jen nálev trochu kyselejší, proložit cibulí. Kapra filetuji, ale drobné kostičky by se spolehlivě rozpustily. Pokud děláš na Vánoce kapříka, vyzkoušej třeba jen dva tři kousky, je to fakt dobré...

Veronika.Hrozna

29. 10. 2019 18:38

hosta: to jsem netusila. :-D

hosta

29. 10. 2019 16:17

Veronika.Hrozna: to jsou pečenáče, i tady na ně je pár dobrých receptů. Můj tatínek rybář je dělával o Vánocích taky a byla to lahůdka :-)

Veronika.Hrozna

29. 10. 2019 13:14

Moje tchýně dělala takto zbylého Vánočního kapra. Osmažený kapr byl naložen do nálevu, a dál nevím! Nevím ani nálev, a ani kolik dní to tam mohlo být ! Papala to postupně! Nevím jak to chutnalo, nikdo kromě ní to nepapal.

kudlova3

28. 10. 2019 20:45

aneta sikorova: Dobrý den já jsem je nikdy nezavařovala, jsou v kyselém nálevu, a vydržely mi dlouho.
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.

aneta sikorova

28. 10. 2019 20:32

lze tyto karbanátky normálně zavařit?

ormi

18. 5. 2013 21:32

Díky za info

kudlova3

14. 5. 2013 23:10

ormi:
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.

ormi

14. 5. 2013 16:14

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság

thomassinno

24. 12. 2009 22:53

:yes::yes: +7

pipre

4. 12. 2009 00:01

Také mi to připomíná skoro pečenáče:-) jen jsou v kuličkách. Ty mám ráda. Recept si ukládám a dávám bodík:yes:4.

Paprika

3. 12. 2009 23:17

Takové pečenáče v kuličkách, že ? Mňam :-p:-p :yes::yes: ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí karbanátky v nálevu nálev na rybí karbanátky recept na rybi karbanátky v nalevu rybí karbanátky sladkokyselém nálevu rybi karbanatky v kyselem nalevu rybí karbanátky recept v nálevu lak na pečenáče karbenatky rybí karbanátky karbanátky v nálevu rybí karbanátky nálev nalev na karbanátky rybí karbanátky v nalevu recept rybí pečenače kysele karbanatky karbenatky recepty rybý karbanátky naložené rybí karbanátky rybý karbanátky v nálevu rybikarbenatky

Suroviny: karbanátky, sůl, pepř, cibule, česnek, vejce, majoránka, koření kari, kmín celý, strouhanka, vejce, mouka hladká, strouhanka, voda, ocet, sůl, cibule, paprika sterilovaná, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer,

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky v nálevu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYXQ