Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.
http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...
moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2010 10:23
Teda Výbušná, čest a sláva, jedním slovem nádhera a to jak recep, tak fotky Dávám ti 17.bod
20. 9. 2010 09:43
+
20. 9. 2010 08:57
20. 9. 2010 08:38
Výbusna, je to prostě ,
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
20. 9. 2010 08:35
To vypadá úžasně
20. 9. 2010 07:43
No to je parádní
20. 9. 2010 07:42
To je krása veliká - recept i fotky+
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
20. 9. 2010 07:31
Nádhera- recept i fotka
20. 9. 2010 07:29
Překrásné, jedlé fotky a moc prima recept!+
20. 9. 2010 07:08
joooo, hřib dubový vybusna, to je dobře, že ses spletla
20. 9. 2010 05:15
20. 9. 2010 04:20
no vsak to vyzera super, tak len ich tu navnad, aby chodili nakukat aj na sk
19. 9. 2010 23:35
dubaky su...ja neviem ako sa to cesky povie..su to take hriby...take tie co sa cenia najviac...maju taku gulatu nozku a tmavohnedy klobucik, podhubie je spongiovite.
19. 9. 2010 23:31
ach , to som blazon....ja som sa pomylila a vlozila to na cz stranky...ani som sa nepozrela, ci tu uz nieco take nie je a neurobila som tu duplu..ospravedlnujem sa.
19. 9. 2010 23:16
vybusna, to vypadá nádherně jestě prosím tu dubakovu omačku (co to je dubak???)
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 57 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa
Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
30 názorů